Haberler

Çaycuma'da 'Mesleki Gelişim ve Kariyer Günleri'

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Gelişim Yönetimi Ekibi (OGYE) ile İŞKUR İl Müdürlüğü'nün birlikte düzenledikleri "Mesleki Gelişim ve Kariyer Günleri" etkinliği Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Gelişim Yönetimi Ekibi (OGYE) ile İŞKUR İl Müdürlüğü'nün birlikte düzenledikleri "Mesleki Gelişim ve Kariyer Günleri" etkinliği Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Belediye Başkanı Mithat Gülşen, AK Parti İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Yiğit, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, şube müdürü Zülfikar Uçar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özgür Uslubaş, Çaycuma TSO Başkan Vekili Ergün Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, SGK Çaycuma Şube Müdürü Birol Saltan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ünsal Seçkin, okul müdürleri ve lise öğrencileri katıldı. Çaycuma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Gücük ile İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu'nun yaptığı açılış konuşmalarının ardında Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen iş tecrübelerini paylaştı.

Programın devamında, İŞKUR meslek danışmanları tarafından ilçede mesleki ve genel eğitim gören lise son sınıf öğrencilerine Mesleki Rehberlik, Mesleki Yönlendirme ve Zonguldak ili istihdam olanakları konularında bilgiler verdiler. Etkinlik çerçevesinde ayrıca, bölgede faaliyet gösteren Gersan Elektrik Ticaret San. AŞ. Müdürü Neşat Şahin tarafından "İşe Alım Yöntemleri" konulu seminer verildi. İlginin yoğun olduğu etkinlikte, İŞKUR meslek danışmanları ile KOBİ temsilcilerinin açtıkları stantlarda öğrencilerle iş yeri temsilcileri biraraya geldi. Stant çalışmalarına katılan öğrenciler İŞKUR meslek danışmanlarından bölgede iş olanakları, KOBİ temsilcilerinden ise firmalar ve faaliyet alanları, iş imkanları hakkında bilgi aldılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title