Haberler

Çaycuma'da Kütüphane Açılışları Yapıldı

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kütüphane açılışları ve toplu kitap okuma etkinleri gerçekleştirildi.

Yapılan etkinliklere Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma İlçe Tarım Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, SGK Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, Çaycuma AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, okul müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Etkinliklere Kayıkçılar İlk ve Ortaokulunda toplu kitap okuma etkinliği ile başlandı. Daha sonra Kayıkçılar ve Dereköseler okullarında kütüphane açılışları gerçekleştirildi.

Kaymakam Keçeli, Kayıkçılar İlk ve Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek kitap okumanın, kütüphanelerinin öneminden bahsetti. Keçeli kütüphanelerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Serkan Keçeli Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title