Haberler

Çav Bella Şarkısına Çektiği Kliple Tepki Çeken Hilal Cebeci Yeni Klip Yayınladı

Güncelleme:

Çav Bella şarkısına çektiği kliple tepki toplayan Hilal Cebeci sosyal medya hesabından şarkının yeni klibini yayınladı.

Bella Ciao'yu İtalyanca söyleyen ve buna bir de klip çeken Hilal Cebeci, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Cebeci klibindeki kurgudan dolayı büyük tepki çekti.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİ

Çektiği kliple, İtalya'nın kuzeyindeki Po Ovası'nda bulunan pirinç tarlalarında zor ve sefil koşullarda çalışan işçiler tarafından söylenen bu marşa saygısızlık yaptığı iddia edilen Cebeci gerek meslektaşları gerekse sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

Çav Bella Şarkısına Çektiği Kliple Tepki Çeken Hilal Cebeci Yeni Klip Yayınladı

TEPKİLERİ DİNDİRMEK İÇİN İKİNCİ BİR KLİP YAYINLADI

Gelen eleştirilere dilinin döndüğünce yanıt veren Cebeci bir türlü dinmek bilmeyen tepkileri dindirebilmek adına klibinin ikinci bir versiyonunu yayınladı.

Çav Bella Şarkısına Çektiği Kliple Tepki Çeken Hilal Cebeci Yeni Klip Yayınladı

"TÜM İŞÇİ VE EMEKÇİLERİMİZE SAYGILARIMLA"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hilal Cebeci'nin geçen bir yıl bir program konsepti gereği çöpçülük yaptığı görüntülere yer veriliyor. Cebeci videoyu "Tüm işçi ve emekçilerimize saygılarımla" notuyla paylaştı.

Çav Bella Şarkısına Çektiği Kliple Tepki Çeken Hilal Cebeci Yeni Klip Yayınladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hilal Cebeci İtalya Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

Malum Kemal:

Allah Müslüman Türkü korusun, Turan Eller varolsun. Çav bella nedir la.

9
23
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BAŞKALARININ DIŞARIDAN İHRAÇ ETTİĞİ FİKİRLER VE ESERLERİNE HAYRANLIK DUYAN FARE SURATLI MAOCULAR TURANCILIK BİTTİ DİYOR HİÇ İNSANION ÖZ BENLİĞ BİTERMİ SİZ ASIL BİTMİŞ STALİNİN MAONU CEKOVERANIN LENİN DENEN VEBA HASTALIK SAÇAN FİKİRLERİNİ SAVUNARAK AVUNUN ÇAV BELLE YERİNE ÇIRPINIRDI KARADENİZ NEYİMİZE YETMİYOR NE ÇİN NE RUS NE İRAN NE AB NE ABD YAŞASIN TÜRKLÜĞÜN NAZLI ÜLKÜSÜ VAR OLSUN TURAN BİRLİĞ. .

1
18
yanıtYanıtla
M.Y:

İhtiyarladı biraz reklam hareket lazım . .

2
6
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu kadını birde makyajsız görün. ağzı kafasından büyük.

0
8
yanıtYanıtla
black eagle:

Hilal çıkar üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor.

4
4
yanıtYanıtla
EMEL:

İTALYAN HALK ŞARKISI , PO OVASINDAKİ PİRİNÇ TARLALARINDA ÇALIŞAN İŞÇİ ŞARKISI , HİLAL CEBECİYLE SÜPER OLMUŞ,

7
0
yanıtYanıtla
kurt:

emekten bahsederler ama emekçiyi sevmezler

3
4
yanıtYanıtla
Ali:

Gerizekalı Allah belanıversin

3
4
yanıtYanıtla
NAPOLİ:

İTALYAN DİRENİŞÇİLER MERAZINDA TERS DÖNDÜ BE PÜH REZİLLİK.

3
4
yanıtYanıtla
HiLALCi:

Aferin Hilal, seni elestirenlere aba altindan cok güzel bir tepki vermissin: ''Sizler ancak benim cöpüm olabilirsiniz!''Durmak yok yola devam Hilal. . .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title