Haberler

Canlı yayında şoke eden itiraf! Evli ve 5 çocuk babası şahıs, 18 yaşındaki kızı alıkoydu

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında farklı bir aile dramı daha ortaya çıktı. 18 yaşındaki kızlarının evli ve 5 çocuk babası bir kişi tarafından alıkonulduğunu söyleyen aile, Esra Erol'dan yardım istedi. Yayına bağlanan şahıs, iddiaları kabul ederken genç kız da kendi isteğiyle gittiğini söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan çaresiz anne ve baba 18 yaşındaki kızları Neslihan Dinler'in F.S. tarafından zorla alıkonulduğunu belirtti. F.S'nin evli ve 5 çocuk babası olduğu ise Esra Erol'da programında ortaya çıktı.

İstanbul'dan programa katılan aile 18 yaşındaki kızları Neslihan Dinler'in hayatından endişe ettiklerini ve 46 yaşındaki 5 çocuk babası F.S. tarafından zorla tutulduğunu iddia ederek Esra Erol'dan yardım istedi.

Canlı yayında şoke eden itiraf! Evli ve 5 çocuk babası şahıs, 18 yaşındaki kızı kaçırdıGenç kızın anne ve babası

ŞAHIS, İDDİALARI KABUL ETTİ

Evli ve 5 çocuk babası F.S. canlı yayına bağlanarak tüm iddiaları kabul etti. Eşim ile Neslihan'ı tanıştırdım. Eşim, Neslihan ile ilişkimi kabul etti hatta torunum var." diyen F.S'nin bu sözleri herkesi şoke etti. 18 yaşındaki genç kızın F.S'nin yanında olduğu ortaya çıktı.

"EVLİ VE 5 ÇOCUĞU OLDUĞUNU BİLİYORDUM"

Neslihan Dinler ise yayına bağlanarak "Ben kendi isteğim ile buradayım. Dini nikâhlı kocam F.S ile yaşamak istiyorum. Evli ve 5 çocuk babası olduğunu biliyordum" dedi.

ESRA EROL'DAN TEPKİ

Esra Erol bu sözler üzerine tepki gösterdi ve sözlerine şöyle devam etti "Bu sadece Neslihan'ın davası değil. Bu F.S'nin resmi nikâhlı eşinin susturulup üzerine kuma getirilen resmi nikâhı olduğu halde o evde sesi olmayan tüm sessiz kadınların meselesi benim için" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Esra Erol İstanbul Haberler

500

Yorumlar (71)

Mine minnoş:

Yuhhhh olsun 5 Çocuklu kendi çocuklarının yaşında Dedesi yaşında Vallahi Bu Adamı derhal Akıl hastahanesine yatırılması lazım Tehlikeli buluyorum . Annenelr Babalar Dikkat edin bunlardan çok var .

20
7
yanıtYanıtla
Tamam çok doğruda kızda hiç mi suç yok:

Samsunlu

yanıt5
yanıt1
Lkjhgf:

Aşk sınır tanımaz. Birbirini sevmişler. Kötü amaç yok. Ya bide kötü yola düşürüp pazarlayanlar var.

yanıt1
yanıt17
Cemalccc:

Reyting uğruna kurgu ise felaket , değilse daha büyük bir felaket

22
2
yanıtYanıtla
özel harekatçı:

tiplerden hangi parti seçmeni olduklarını anlamak kolay:)

10
12
yanıtYanıtla
A:

O SENİN ONYARGIN

yanıt3
yanıt4
Balkesli:

Aşk yaşamak, kaçamak yapmak kavramlarını hayatımıza sokan medya , 60 yaşında olup da 18 , 20 yaşında bireyle evlenen kadin ve ya erkek sanatçılar, çorap değiştirir gibi eş değiştiren tanınmış kişiler neden konuşulmuyor bu programda . 18 yaşındaki çocuklarımıza kadın gözüyle bakanlar , 15 yaşında kızlarımızın kadın güzellik yarışmasına katılmasına izin verenler neden konuşulmuyor. Sanki tavşana kaç, tazıya tut deniliyor.

15
2
yanıtYanıtla
Gercek:

Bu program ve muge anli ve diger kanaldakiler hep seneryo bunlari izleyen insanin aklindan sophe ederim

7
9
yanıtYanıtla
yorum:

muge anli senaryo degil kadin canla basla katilleri konusturmak itiraf ettirmek icin ugrasiyor. esra erol kurgu tabi belli yani oraya cikan herkes cok sakin nasil sakin kaliyolarsa

yanıt2
yanıt5
Hakan:

Sapik kurgu evlilik programlari tum Turkiye nin ahlakini bozduktan sonra yasaklandi ulkede kaldiysa uc bes ahlakli insan kaldi bu sapik programlar yuzunden o yuzden bari su ahlakli kalabilen uc bes insani koruma adina bu tur kurgu sapik programlar derhal yasaklansin. . . ceplerine uc bes para koyup bu insanlara tiyatro oynatiryorlar kaldi ki gercek olsa ne boyle program mi olur Allahtan korkun.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title