Haberler

Canlı Yayında Şaşkına Çeviren Olay: 42 Yıldır Ablası Zannettiği Kadın Annesi Çıktı

Güncelleme:

Show TV'de yayınlanan programa konuk olan Kader Bey, 42 yıldır ablası bildiği kadının annesi çıktığını belirterek, hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşırttı.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen programa konuk olan Kader Bey, itiraflarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı.

ABLASI ZANNETTİĞİ KADIN ANNESİ ÇIKTI

42 yıldır anneannesini annesi olarak bildiğini belirten Kader Bey, şoke eden gerçeği birkaç yıl önce ablası olarak bildiği öz annesinin itiraf ettiğini söyledi.

"ANNEMLE RIZASI DIŞINDA BERABER OLMUŞ"

Babasıyla canlı yayında yüzleşmek istediğini belirten Kader Bey, filmlere konu olacak hayat hikayesini şöyle anlattı: "İstenmeyen bir çocuğum, bir devlet memuru annemle rızası dışında beraber olmuş. Annem sonradan bir başka biriyle evlenince eşi bu durumu kabullenememiş ve beni anneanneme vermişler."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

TAMK:

Ablası babası çıksa onada şaşırmazdım. Artık şaşırmayı unuttuk Türkiyede.

19
3
yanıtYanıtla
Dgn burhn:

Iyi senaryo. Senaristler iyi is yapmaya basladi bu ulkede.

10
0
yanıtYanıtla
yusuf dicel:

bu seneryo tuttuysa bunun gibi bir sürü seneryo çıkar artık . . . ülkede daha önemli ne var ki sanki bu haber olmalı zaten ülkeyi şoka sokan haberrrrr. . .

4
0
yanıtYanıtla
İSMET:

UĞUR İLE SEDA CUKKAYI DOLDURSUNLAR, BİZİM MİLLETİMİZDE BUNLARI İZLESİN KENDİLERİNDEN NE SENERYOLAR HAZIRLAYACAKLAR DAHA, DEVLETİ VE MİLLETİ HER HALÜKARDA KANDIRIYORLAR. HİÇ AHLAKLI BİR PROGRAMLARI VARMI

yanıt1
yanıt1
Nuri:

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Sen Bu Kurşunu Yinemi Yedin. .

4
0
yanıtYanıtla
Babangida:

Abladan anneye geçmek kolay, Allah''tan babası çıkmamış.

4
0
yanıtYanıtla
NEJDET:

6 kere evlenip boşanan seda sayanın evlilik proğramı açması kadar saçmaydı hayat

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

senaryo duzmece bunlar

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

duzmece inanmıyorum adam annesinden büyük gösteryor annesi kaç yaşında dogurmuş.

2
0
yanıtYanıtla
VanLıZekeriyanınTorunu:

Malesef diyerek sözlerime başlıyorum geçtiğimiz günlerde nişanlı genç kızımız kardeşimizin nişanlısıda öz abisi çıkmış tı hayata dair oldukça şaşırtıcı hadiseler olmakta. insanın anne sevgisinden mahrum kalmasıda hemde bir ömür boyu ve yakınında olmasına rağmen bilmeden farketmeden yaşaması ve bunu sonradan öğrenmesi ciddi psikilojik tramvalara dahi sürükleyebilir olmaz demeyelim hayatta her şey oluyor yaşanılıyor aslında ibret alınmalı bu hayat hikayelerinden.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title