Haberler

Çan Belediyesi'nden Bin 500 Kadına Bursa Gezisi

Çanakkale'nin Çan Belediyesinin 8-9-13-15 Mart tarihlerinde Çanlı kadınlara özel düzenlediği ücretsiz Bursa gezisi, dördüncü kafilenin de Çan'a dönmesiyle tamamlandı.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'nun Çan merkez ve köyleri dahil tüm Çanlı kadınlara yönelik gerçekleştirdiği Bursa gezisi sayesinde 1500'den fazla kadın Bursa'nın en önemli yerlerini gezme ve meşhur Bursa İskender'inin tadına bakma şansı buldu. Kalabalık kafileler eşlinde gerçekleşen Bursa gezisinde Emir Sultan Türbesi ve Külliyesinden Yeşil Türbeye, Tophane Parkından Osman Gazi ve Orhan Gazi türbelerine, Ulucami'den Tarihi Kapalı Çarşıya kadar birçok tarihi ve manevi mekan ziyaret edildi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'nun Çanlı kadınlar için jesti olan öğle yemeğinde ise kadınlara tarihi bir mekanda meşhur Bursa kebabı İskender ikram edildi.

Başkan Kuzu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına geziye giden kadınlara hediye ettiği pembe renkli fularları çok beğendiklerini ifade eden kadınlar, "Başkanımız her şeyi incelikle düşünmüş. Biz fularlarımızı çok sevdik renkleri harika. Tüm gezi boyunca boynumuzdan hiç çıkarmadık. Üzerinde kadın çiçektir yazıyor. Çok anlamlı. Bu ince düşüncesi içinde Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Geziye katılan Çanlı kadınların yüzlerinde ki mutluluktan çok memnun olduğunu belirten Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Çanlı kadınlarımız bu gezilerimizden çok memnun kaldılar. İlk kez Bursa'yı görenler olsun daha önce gitmiş olanlar olsun Bursa gezimize katılan tüm kadınlarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmekten ben çok memnunum. Kadılarımızın daha Bursa gezimize ciddi teveccüh göstermesi bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah bu tür faaliyetlerimiz her zaman olduğu gibi devam edecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Kuzu Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title