Haberler

Cameron Diaz kimdir? Cameron Diaz oyunculuğu bıraktı mı? Cameron Diaz'ın oynadığı filmler nelerdir?

Güncelleme:

1972 yılında doğan Amerikalı oyuncu Cameron Diaz, oyunculuğu ve sempatik tavırları ile en sevilen oyuncular arasındadır. Cameron Diaz kimdir? Cameron Diaz oynadığı filmler nelerdir?

Çok sayıda filmde rol alan ve 2000 yılındaki Charlie'nin Melekleri film serisi ile tanınmıştır. Cameron Diaz oyunculuğu bırakıyor mu?

CAMERON DİAZ KİMDİR?

Cameron Diaz, 30 Ağustos 1972 yılında San Diego'da dünyaya geldi. İspanyol kökenli Kübalı bir baba ile İngiliz, Alman ve kısmen Çeroki kökenli ABD'li annenin kızı olan Diaz, 16 yaşında Hollywood'da bir partide tanıştığı fotoğrafçı sayesinde Elite Model Ajansı ile bir anlaşma imzaladı Modellikteki başarısı Japonya, Avustralya, Morocco ve Paris'te çalışmaya, Mademoiselle ve Seventeen gibi dergileride resimlerinin çıkmasına ve Calvin Klein, Coca Cola ve Levi's gibi büyük şirketlerin reklam kampanyalarında rol almasına neden oldu. 1994'de Jim Carrey'in başrol oynadığı "The Mask/ Maske" adlı aksiyon komedi filminde sinema kariyerine ilk adımını attı. Diaz en son 2014 yılında 'Annie', 'Sex Tape' ve 'The Other Woman' adlı filmlerle seyirci karşısına çıkmıştı.

Cameron Diaz kimdir? Cameron Diaz oyunculuğu bıraktı mı? Cameron Diaz'ın oynadığı filmler nelerdir?

CAMERON DİAZ OYNADIĞI FİLMLER NELERDİR?

2000 yılında tüm dünyada seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve gişe rekorları kıran filmdir

2002 Yılında Ateşli ve Tatlı

2003 Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz la hayranlarının karşısına geçti.

2004 Ağustos ayında Shrek 2 ile tekrardan sinemaya döndü daha sonra.

2005 Yılında Yerinde Olsam.

2006 Yılında Tatil.

Ve 2007 de beklenen film olan Shrek 3 le gösterime girdi film sadece Amerika'da 6 Haftada 300 Milyon Dolar ı aştı ve büyük bir başarıya imza attı.

Cameron Diaz kimdir? Cameron Diaz oyunculuğu bıraktı mı? Cameron Diaz'ın oynadığı filmler nelerdir?

CAMERON DİAZ OYUNCULUĞU BIRKIYOR MU?

Hollywood yıldızı Cameron Diaz, oyunculuğu bıraktı. Ünlü oyuncunun oyunculuğu bıraktığını arkadaşı Selma Blair açıkladı. Bu kararı oyuncunun eşi Benji Madden ile daha çok zaman geçirmek için aldığı belirtildi.

Cameron Diaz kimdir? Cameron Diaz oyunculuğu bıraktı mı? Cameron Diaz'ın oynadığı filmler nelerdir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Cameron Diaz Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title