Haberler

Çam, Güven Tazeledi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 20. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 20. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Başkan adaylarından Erhan Acar'ın adaylıktan son anda çekildiği ve tek liste ile gidilen seçimlerde Kemal Çam başkanlığa yeniden seçildi.

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 20. Olağan genel kurulu Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Mevcut oda Başkanı Kemal Çam ve Erhan Acar'ın aday olduğu seçimlerde Erhan Acar'ın son anda aldığı kararla adaylıktan çekilmesi ile seçime tek adayla gidildi.

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, olağan genel kurulda yaptığı konuşmada kongreye katılan üyelere teşekkür etti.

Oda olarak her zaman şoför esnafının yanında olduklarını belirten Çam," Oda olarak 2005 yılından bu yana üyelerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonrada onların her zaman yanında olacağız. Şimdiye kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Konuşmaların ardında yapılan seçimlerde 183 üyenin 177 oyunu alan Kemal Çam, başkanlığa yeniden seçildi.

Genel kurulda ayrıca odaya hizmetlerinden dolayı eski başkan ve şoför esnafına plaket takdim edildi.

Genel kurula Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, Saadet Partisi Alaplı Belediye Başkan adayı Tuğsal Çetin, il genel ve belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, oda başkanları ve yöneticileri çevre il ve ilçelerin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanları ve yöneticileri ve oda üyeleri katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erhan Acar Zonguldak Alaplı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title