Haberler

Çalışıcı Fidan Diken İşçileri Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, ağaçlandırma sahasına fidan diken işçileri ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, ağaçlandırma sahasına fidan diken işçileri ziyaret etti.

MHP Belediye Başkan adayları, yerel seçim öncesi çalışmalarına devam ediyor. MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, Sivrihisar ilçesine giderek burada vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Sivrihisar ile ilgili olan projelerini vatandaşlarla paylaşan Çalışıcı, daha sonra Eskişehir-Ankara karayolunda ağaçlandırma yapan işçileri ziyaret etti. İşçiler ile birlikte fidan dikimi yapan Çalışıcı, burada yaptığı konuşmada, "Oy verirken iyi düşünün ve size yakın olan adaya oyunuz verin" dedi.

30 Mart yerel seçimlerinin Türk siyasi tarihi için önemli olduğunu belirten Çalışıcı, sözlerine şöyle devam etti:

"Vatandaşlar kendilerine hizmet getirecek yöneticileri seçerken iyi muhasebe yapması gerekiyor. Seçim sürecinde kırmadan, dökmeden, karalamadan bir süreç geçirmek en büyük dileğimiz. MHP'li kadrolar bu ülkeyi daha ileriye götürecek güce sahiptir. Yerelde de MHP iyi hizmetler için projelerle seçmenlerin karşısına çıkmaktadır." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kadir Çalışıcı Sivrihisar Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title