Haberler

Kiraladığı araca çakar takıp gezen şahsın polislere tepkisi pes dedirtti

Güncelleme:

Sivas'ta kiraladığı araca çakar takıp gezen şahsa, polis ekiplerinin dikkatiyle aynı gün ikinci kez cezai işlem uygulandı. Aldığı ceza sonrası yaptığına da bakmayan şahıs, "Alın bunu devlet kullansın" diyerek ekiplere tepki gösterdi.

Sivas Asayiş şube müdürlüğü ekipleri, kent merkezi kale mevkiinde lüks bir araçta çakar olduğunu fark etti. Yapılan kontrollerde arabada bulunan şahısların kiraladıkları lüks otomobile çakar taktıkları tespit edildi.

Kiraladığı araca çakar takıp gezen şahsın polislere tepkisi pes dedirtti

ALDIĞI CEZAYA KARŞI TEPKİ GÖSTERDİ

Trafik ekipleri şahsa ve araç sahibine toplamda 2 bin 678 TL cezai uyguladı ve şahsın ehliyetine ceza puanı işledi. Cezai işlem uygulanan şahıs, yaptığına bakmayıp "Alın bunu devlet kullansın" diyerek ekiplere tepki gösterdi. Öte yandan şahsa sabah saatlerinde Samsun'da da çakar takmaktan cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Kiraladığı araca çakar takıp gezen şahsın polislere tepkisi pes dedirtti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas Haberler

500

Yorumlar (3)

hahahah:

Passat lüks araç mı :D ulan fakir milletin zihninde lüks araç kavramını değiştirmeye çalışıyorsunzu allah sizi ne yapmasın :D

15
5
yanıtYanıtla
puhahahah:

şu anda clio bile lüks araç. :D

yanıt12
yanıt0
osman emmi:

Passat tabiki lüks araç, , para yokluğundan şahin alıp şahinin hastasıyım deyip kendimizi avutan bir milletten bahsediyoruz.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title