Haberler

Çağlayan Tünelinde Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Yaralandı

Çağlayan Tünelinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı Çağlayan Tünelinde meydana gelen kaza trafiğe neden olduİSTANBUL - İstanbul Şişli'de bulunan Çağlayan Tünelinde seyir halinde olan bir otomobile arkadan başka bir otomobil çarptı.

Çağlayan Tünelinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı

Çağlayan Tünelinde meydana gelen kaza trafiğe neden oldu

İSTANBUL - İstanbul Şişli'de bulunan Çağlayan Tünelinde seyir halinde olan bir otomobile arkadan başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil sürücüsü yol ayrım bariyerlerine çarparak yaralanırken, kazaya neden olan otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Kaza saat 15.00 sıralarında Çağlayan Tüneli Şişli istikametinde meydana geldi. İddiaya göre sürücü Oktay Arslan'ın idaresinde Çağlayan Tüneli'nden Şişli istikametinde gitmekte olan 34 VB 4979 plakalı otomobile yerlerin kaygan olması nedeniyle arkadan bir başka otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil tünel içerisindeki yol ayrımı bariyerlerine çarparak durabildi. Kaza sonucu araçta bulunan sürücü Oktay Arslan yaralandı. Oktay Arslan'a arkadan çarparak kaza yapmasına neden olan otomobil sürücüsü ise kayıplara karıştı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Arslan, 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle tünel içerisinde trafik yoğunluğu oluştu. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazayı anlatan yaralı sürücü Oktay Arslan, "Normal şekilde yolumdan gidiyordum. Arkadaş geldi arkamdan bana vurdu. Ben de bariyerlere çarptım. Şimdi ambulansla hastaneye gideceğim. Kafamda ağrı var, başka bir şey yok" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title