Haberler

Oğulları Gözaltında Olan Bakanlar'dan İlk Yorum

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan soruşturmadan bir şey çıkmayacağını söylerken Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar ise konunun yargıda olduğunu ifade etti.

Dün sabah saatlerinde İstanbul Mali Şube Ekipleri'nin düzenlediği operasyonla Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğulları gözaltına alınırken iş dünyasının önde gelen isimlerinde Rezza Serrab ile Ali Ağaoğlu'da emniyete alınmıştı.

BELEDİYE BAŞKANI DA GÖZALTINDA

Operasyon bununla kalmamış Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediye görevlileri, Halkbankası Genel Müdürü Süleyman Aslan ile eşi, inşaat sektörünün önde gelen firmalarının liderleri ve kamu görevlileri dahil 84 kişi gözaltına alınmış ve Türkiye bir anda sarsılmıştı. Yaşanan bu gelişmeler kamuoyunda şok etkisi yaratırken bakanların ne söyleyeceği merak konusuydu. 

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili ilk yorumlarını yaptılar.

"BU SORUŞTURMADAN BİR ŞEY ÇIKMAZ"

Sabah saatlerinde 'rüşvet ve yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan da bulunuyordu. Hürriyet'in haberine göre, konuyla ilgili olarak kendisini ziyaret edenlerle konuşan Bakan Zafer Çağlayan, "Bu soruşturmadan bir şey çıkmaz" açıklamasını yaptı.

PROGRAMINI BOZMADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar da soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 84 kişiden biri oldu. Gözaltına rağmen bugün için planlanan rutin programını bozmayan Bakan Bayraktar milletvekilleriyle birlikte Trabzon'da bir takım temaslarda bulundu.

"BİR ŞEY SÖYLEYEMEM KONU YARGIDA"

Burada operasyonu televizyonlardan öğrendiğini ifade eden Bakan Bayraktar oğlunun gözaltına alınmasıyla ilgili olarak sorulan sorulara, "Bir şey söyleyemem, konu yargıda" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel - Operasyon

Salih Kaan Çağlayan İstanbul Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (16)

BAKALIM KİM İÇERİ GİRECEKq@hotmail.com:

LA BU OLAY Bİ ÇULSUZUN ÜSTÜNE KALMAZ İSE NAĞMERTİM.

34
1
yanıtYanıtla
zekai taşkestilihmsmajestik@hotmail.com:

aynen öyle kime mal edecekler merak ediyorum

yanıt0
yanıt0
KRAL SİVEREKLİbirnet1@hotmail.com:

DERHAL İSTİFA ET SENDE NAMUS ŞEREF VARSA 24 SAAT İÇİNDE İSTİFA EDERSİN İNŞALLAH ÇOLUK ÇOCUĞUNUN BURNUNDAN GELİR AMİN TAYİP ERDOĞAN HEMEN BUNLARI KAPI KÖPEGİ YAP YOKSA AKP YE OY YOK AŞİRETÇE

25
6
yanıtYanıtla
er.mazer.maz@mynet.com:

BUNLAR BAKAN ÇOCUĞUDA SOKAKTA AYAKKABISIZ ASGARİ ÜCRETE ÇALIŞANLAR NE ÇOCUĞU? BOYNUZSUZ KOYUNUN BOYNUZLU KOYUNDAN HESAP SORACAĞI BİR YER VAR. UNUTMA KARUNDA ÖLDÜ FİRAVUNDA

27
1
yanıtYanıtla
emreebruosb.62@gmail.com:

yazıklar olsn.... hepinize bakanların yetiştirdikleri evlatlara bak ... üç kuruşa çalışmak için atama bekliyoruzz hakımızı yedınızz zıkım olsn sızeee derhal ıstifa edınnn

25
2
yanıtYanıtla
YAMANhyaman1963@mynet.com:

üç kuruş için dünyanızı mamur etmeye çalışıyorsunuz onuda beceremediniz.tuh yazıklar olsun.ölüm var ölüm.hem kaçarak kurtulamayacağınız ÖLÜM.

23
4
yanıtYanıtla
SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKgoldcar06@hotmail.com:

KISACASI BIZ HERSEYI AYARLADIK SAVCI HAKIM MUDUR BU İŞTEN BISE CIKMAZ SIZ RAHAT OLUM DİYO...

20
1
yanıtYanıtla
VARYEMEZselman_slm1965@hotmail.com:

VALLA EKONOMİ BAKANI ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ BU GÖZALTILARDAN BİŞEY ÇIKMAZ DİYE YA TABİKİ ÇIKMAZ BABASI BAKAN OLANIN BU SUÇU ÇIKARMI YARGIDA SİZDE YARGIÇTA ÖRT BASLA İŞİNİZ BİTER AKLANIRSINIZ AYNEN YARIN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRİSİNİZ EL ALTINDAN SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK OLUR VE VATAN PERVER KESİLİRSİNİZ .AYNEN (DENİZ FENERİ ) OLAYI GİBİ

17
1
yanıtYanıtla
panpacanka@hotmail.com:

hükümet cemaatin evlerini kapatacaktı bu olaylar o yüzden oldu diyenlere :bence durum tam tersi cemaat yolsuzluklardan o kadar rahatsızdı ki bu işe önlem almak için tüm girişimlerine rağmen iyi niyetine rağmen en üst düzeyde bilgilendirme yapmasına rağmen hükümet evleri kapatmakla tehdit etmesine rağmen allahın billidiği kuldan saklanmadı ama yinede geç kalındı.

8
9
yanıtYanıtla
goncagalcatli@mynet.com:

Burda atıp tutuyorsunuz da acaba kaçınıza bakanlık veye başka bir makam verseler kendi yandaşınızı doldurmaz tarafınızı tutmaz yolsuzluğa usulsuzluğa bulaşmazsınız.Taban neyse tavan da öyle olur her halk layık olduğu kişilerce yönetilir.Daha düzelmemiz için çok yolumuz var bence, dürüst olalım lütfen kaçınız falanca tanıdığınız olunca devreye sokmaya çalışmıyor,bir yerlerde dayımız yok diye sitem etmiyorsunuz.Her şey öyle kısa bir sürede düzelmiyor düzelmeyecekte.....Sular bulanacak ve en sonunda durulacak inş.Yeter ki eleştirirken acımasız olmayalım ve olayları daha bir sukunetle takip edelim.Önce kendimize dürüst olalım.Daha sonrası gelir zaten.

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title