Haberler

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

Güncelleme:

Dün akşam Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde podyuma çıkan güzel manken Çağla Şıkel, kıyafetinin azizliğine uğradı. Defilede baş manken olan Şıkel, yırtmacından dolayı frikik verdi.

Modacı Cengiz Abazoğlu, dün akşam Sonbahar & Kış 19/20 kreasyonunu tanıtmak için Çırağan Sarayı'nda defile gerçekleştirdi. Defileye baş manken olarak çıkan Çağla Şıkel ise derin yırtmaç detaylı kıyafetinin azizliğine uğradı.

FRİKİK VERDİ

Ünlü giyim markasının modacı Cengiz Abazoğlu ile hazırladığı yeni sezon kreasyonu, Çırağan Saray'ında düzenlenen 'Düello' defilesiyle tanıtıldı. Defileye baş manken olarak çıkan Çağla Şıkel'e 39 manken eşlik etti. Gümüş renkli payetli elbiseyle podyuma çıkan Şıkel'in derin yırtmacından dolayı iç çamaşırı gözüktü.

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

KIRBAÇLA SAHNEYE ÇIKTI

Çağla Şıkel öte yandan defileye kovboy şapkası ve kırbaçla çıktı. Sahnenin önüne geldiğinde kırbacıyla yere vuran Şıkel, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

GÜLŞEN KONSER VERDİ

Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde ünlü şarkıcı Gülşen de mini bir konser verdi. Gülşen'in deri göğüs ve sırt dekolteli elbisesi de göz kamaştırdı. Cengiz Abazoğlu, defile sonrasında podyuma çıkarak katılımcıları selamladı.

Çağla Şıkel, baş manken olduğu defilede frikik verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Abazoğlu Gülşen Haberler

500

Yorumlar (92)

acıkonuşanadam:

alın size aydın kesim

89
26
yanıtYanıtla
SEREN CANJ:

Ben aydın ve çağdaş bir bayan olarak böyle elbiseyi günlük hayatta giyiyorum zaten

yanıt9
yanıt46
atcan:

korktuğu değil istediği başına geldi olacaktı haber.

33
2
yanıtYanıtla
anlamsız:

bikini ile boy boy resimleri paylaşırsınız, iç çamaşırını sansürlersiniz. aradaki fark ? ikiside aynı şey

32
2
yanıtYanıtla
anlamını:

senin gibi zihniyetler yüzünden millet sokaklarda bikini gibi şortlarla dolaşmaya başladı yazıklar olsun sizin gibi kafalara

yanıt6
yanıt3
meral:

Kul azarsa Allah daha çok bela verir ama kalpleri mühürlenmiş gözleri kör kulaklarıda sağır olan mahlükatlar bunu anlayamaz inkara devam ederler ve öyle birgün gelirki çok geçtir artık onlar için görülmemiş azap başlar mümkün olsaydıda öbür tarafa gidipte dönen biri burdakilerin ne kadar rezil bir halde olduklarını söyleyebilseydi gerçi o zamanda inanmazlardı mutlaka söyleyecek sözleri olurdu. Daha çok depremde olur felaketlerde olur. Allah geleceğimizi hayreylesin.

28
3
yanıtYanıtla
fısıltı:

kimmsin lan sen din tüccarı :) bırakın açan acsın yapan yapsın ilerici olun biraz çağdaş olun

yanıt2
yanıt12
Vatandaş:

Fısıltılı sen kendi aile fertlerini istediğin kadar aç ama İnan açılmak ile ilerici olunsaydı hayvanlar tüm insanlardan ileri varlıklar olur idi.

yanıt4
yanıt1
MUGO Çİ:

aç o zaman gözümüz bi dolunay görsün ilerici

yanıt2
yanıt4
ms:

Bunu erkekler yapsaydı Türk hakim ve savcıları ne yapardı ? Madem demokrasi var nerde bu savcılar hakimler . Rezaletin adı firikikmiş, cesurlukmuş , cömertlikmiş . . . . Yazıklar olsun böyle adaletinize . sonrada cıkıp erkeklere sapık derler. işlerine gelenlerle yatıp kalkın işine gelmeyen yan baksa sapık . Utanır oldum Ülkemde. Ne acı !!!!!

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title