Haberler

Büyükşehir, T Plaka İhalesi Düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü, 167 adet T plaka için ihale düzenledi.

UKOME tarafından belirlenen Kartepe, Başiskele, Dilovası ve Körfez'de taksi durakları için yapılan T plaka ihalesine katılım yoğun oldu. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirilen ihalede Kartepe'de 11 adet taksi durağı için 108 adet, Başiskele'de 9 adet taksi durağı için 37 adet, Körfez'de 3 adet taksi durağı için 10 adet ve Dilovası'nda 4 adet taksi durağı için 12 adet T plaka için teklifler alındı.

Kartepe'deki T plakalar için belirlenen muhammen bedel 50 bin TL olarak açıklandı. Kartepe için gerçekleştirilen ihalede en yüksek teklif Tamer Karakurt tarafından 121 bin 340 TL ile verilirken en düşük teklif 50 bin 100 TL ile Sabri Uğur'dan geldi. Kartepe için 104 teklif verilirken, bunlardan 87 tanesi geçerli sayıldı.

Başiskele'de 9 taksi durağı için verilecek 37 adet T plaka için muhammen bedel 80 bin TL olarak belirlendi. Başiskele için en yüksek teklif 255 bin TL ile Fatih Sultan İpek tarafından verilirken, en düşük teklif 85 bin TL ile Neslihan Çakır'dan geldi. Başiskele için verilen 41 teklifin tamamı geçerli sayıldı.

Dilovası'nda 4 taksi durağı için verilecek 12 adet T plakanın muhammen bedeli 80 bin TL olarak belirlendi. Dilovası için en yüksek teklif 302 bin TL ile Metin Girgin tarafından verilirken, en düşük teklif 160 bin TL ile Kahraman Umuç'tan geldi. Dilovası için 36 istekli teklif verirken, bunlardan 33 tanesi geçerli sayıldı.

Körfez'de 3 taksi durağı için verilecek 10 adet T plakanın muhammen bedeli 80 bin lira olarak belirlendi. 16 teklifin yapıldığı ihalede 15 teklif geçerli sayıldı. En yüksek teklif Uğur Karadeniz tarafından 162 bin 101 TL ile verilirken, kabul edilen en düşük teklif 113 bin 900 TL ile Güven Keskinbora'dan geldi.

Saat 09.30'da başlayan T plaka ihalesinde UKOME üyeleri, kurulan 10 ayrı masada oturdu ve tek tek dosyaları inceledi. Kartepe'de 108 plaka için 105, Başiskele'de 37 plaka için 41, Körfez'de 10 plaka için 16, Dilovası'nda 12 plaka için 36 dosya teslim edildi. İhale için Büyükşehir'den toplam 246 dosya alınmıştı. İhalenin açılışını yapan Genel Sekreteri Büyükakın, hangi koşullarda ihale dışı kalınacağını ve hangi evraklara bakacaklarını tek tek anlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihalenin kesin sonuçları www.kocaeli.bel.tr adresinden tam liste halinde yayınlanacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dilovası Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title