Haberler

Büyükşehir Heyetinden Kuluncak'a Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuluncak ilçesinde düzenlenen temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere ilçeye gelen heyet bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuluncak ilçesinde düzenlenen temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere ilçeye gelen heyet bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Geziye Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve muhtarlar katıldı. İlk olarak AK Parti Kuluncak ilçe teşkilatını ziyaret eden heyet, İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve partililerle görüştüler. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan heyet, pazarcı esnafını da ziyaret etti. TÜGVA Malatya Şubesi'nin Kuluncak'ta düzenlediği okçuluk kursunu da ziyaret eden heyet, sporcu çocuklarla sohbet edip, atış talimi yaptı. Kuluncak Kaymakamı Mehmet Erdem'i makamında ziyaret eden heyet buradan da Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz'ı ziyaret etti. Daha sonra heyet Kuluncaklı muhtarlarla bir araya geldi. Kuluncak ve mahallelerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıda söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Soğuk Hava Deposu ve Kayısı Çekirdeği Kırma Eleme Tesisinin gelecek yıl Kuluncak'a hizmet verir hale geleceğini söyledi.

Kuluncak'ın ihtiyaç duyduğu ve yapılması elzem olan altyapı ve yol çalışmalarının büyük bölümünü yaptıklarını belirten Polat, "İnsan ihtiyacı hiç bitmez. Bu işin bir sınırı bir son noktası yok. Biz imkanlarımız ölçüsünde aciliyet durumuna göre işleri planlıyor, programlıyor ve sahada yapıyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra Kuluncak ilçemize değer katacak, gelişimine katkı sağlayacak her türlü projeyi de hayata geçirme noktasında gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Soğuk Hava Deposu ve Kayısı Çekirdeği Kırma Eleme Tesisi bu projelerden birkaçıydı. Bizler daima muhtarlarımızla yan yana omuz omuzayız. Hizmet kulvarında birlikte yürüyoruz. Var olan sorunların çözümü için 7/24 çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuluncak Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title