Haberler

Büyükşehir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Erzurumlu hanımlara konser düzenledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Erzurumlu hanımlara konser düzenledi. Türk sanat müziğinin güçlü sesi Dilek Türkan ve İncesaz Grubu'nun sahne aldığı gecede, hanımlar unutulmaz bir gece yaşattı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri büyük ilgi gördü. Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler'in eşi Dr. Ayşenur Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, TRT Erzurum Müdürü Salih Lütfi Şengül, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ağır ile diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sanatçı Dilek Türkan'ın eşsiz yorumuyla coşan Erzurumlu hanımlar konserde nostaljik eserlerle geçmişe yolculuk yaptı. İncesaz Grubu'nun ezgileriyle keyifli bir gece yaşayan vatandaşlar kendilerine bu imkanı sunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Konser sonrası Türkan ve ekibine plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

EL SANATLARI SERGİSİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı Spor ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen el sanatları sergisi yoğun ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki sergiyi, AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler'in eşi Dr. Ayşenur Küçükler ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu açtı. Kurumun toplum merkezinde eğitim gören kursiyerler tarafından açılan sergide ebru, tezhip, filografi, fotoğrafçılık ve minyatür ürünleri başta olmak üzere hanımların el emekleri göz nurları sanat severlerin beğenisine sunuldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dilek Türkan Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title