Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Narman'da Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Narman’da merkez ve mahalle Köy muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Narman'da merkez ve mahalle Köy muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Narman Belediyesi Kültür merkezi konferans salonunda yapılan istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki daire başkanları, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Ak Parti il encümeni Cem Çil, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Ruşen ve muhtarlar katıldı.

Narman belediye Başkanı İşleyen'in Narman merkez ve köylerdeki sorunları kısaca dile getirmesinin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, görev geldikten sonra özellikle İl, ilçe ve köylerimizde ilk beş yıl içerisinde içme suyu kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmalarının yüzde doksanını bitirmeyi planladıklarını söyledi. Başkan Sekmen, "Ben istiyorum ki 2015 yılında içme suyu ve kanalizasyonun bitirilmesi ve hiç olmazsa köylerimizde köy meydanı düzenlemesi yapalım ve halkımızın rahat edeceği ortamı oluşturalım" diye konuştu.

Toplantıda daha sonra söz alan mahalle ve köy muhtarları sıkıntılarını dile getirdiler. Muhtarlar, özellikle ilçenin geçim kaynağının tarım hayvancılık olduğunu belirterek ilçeye iyi bir hayvan pazarının yapılmasını istediler. Narman merkez yayla yolunun her yıl bozularak kullanılmaz hale geldiğini dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar yayla yolu sorununun da halledilmesini ve her yıl sıkıntı çekmekten kurtarılmasını talep ettiler.

Narman da içme suyu sıkıntısıyla sürekli gündeme gelen Araköy mahallesi muhtarı ise yıllardır bir çözüm bulunamayan içme suyu sorunlarının çözülmesini istedi.

Muhtarlar sorunlarını yazılı olarak da Sekmen'e iletirken, bu tür istişare toplantılarının yılda bir kere değil sık sık yapılmasını dile getirdiler.

Mehmet Sekmen bütün sorunların halledilmesi için çalıştıklarını belirterek "Takdir edersiniz ki bütün bunların halledilmesi için zamana ve kaynağa ihtiyaç var." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Erzurum Narman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title