Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Kulu'da

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kulu'da beldeleri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kulu'da beldeleri ziyaret etti.

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında belde ziyaretlerini sürdüren Akyürek, ziyaretler kapsamında İlçenin Tavşançalı, Celep, Zincirlikuyu, Tuzyaka, Karacadağ, Kozanlı ve Kırkpınar beldelerini ziyaret etti. Akyürek, belde sakinleriyle bir araya gelerek yeni yasanın neler getireceğini anlattı.

Akyürek; yeni yasa ile kapanan belediyelerin hizmet binalarının büyük şehre geçecek olup, buralara büyükşehir belediyesinin levhalarının asılacağını ve bu belediyenin araç ve iş makineleri ile personellerinin buralarda kalıp değerlendirileceklerini ifade etti.

Artık Konya denince sadece şehir merkezinin değil, Konya'nın tüm köylerinin ve beldelerinin de anlaşılacağını vurgulayan Başkan Akyürek, "5 yıl içinde belde ve köylere altyapı yatırımı yeni yasa ile artırılacak. Almak için değil, vermek için geliyoruz. Belde ve köylere belediyecilik yatırımları açısından bugüne kadar yapılan yatırımların çok üstünde yatırım yapılacak" dedi.

Belde belediye başkanları, bölgenin ihtiyaçları, eksik olan yatırımları ile ilgili Akyürek'e bilgiler vererek bu ihtiyaçların giderilmesini istediler.

Belde ziyaretlerine Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, AK Parti 22 ve 23. dönem milletvekili Özkan Öksüz, 3 dönem AK Parti ilçe başkanlığı yapan Ali Küçük ve AK Parti ilçe yönetimi katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Tahir Akyürek Ak Parti Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title