Haberler

Büyükçekmece'de genç kız göl kenarında ölü bulundu

Güncelleme:

Üniversiteye hazırlanan 20 yaşındaki genç kız, Büyükçekmece Gölü yakınlarında ölü olarak bulundu.

Üniversiteye hazırlanan 20 yaşındaki genç kız, Büyükçekmece Gölü yakınlarında ölü olarak bulundu.

Büyükçekmece Gölü Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yakınlarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından ölen kişinin Elif T. (20) olduğunu belirledi.

Elif T'nin cesedi, daha sonra otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Buradaki işlemlerin ardından cenaze, genç kızın yakınlarına teslim edildi.

Elif T'nin, yarın Ordu'nun Aybastı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

"Köprüden düştüğü endişesini taşıyoruz"

Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklama yapan aile yakını Rıza Altaylı, kesin ölüm sebebinin emniyet ve savcılıkça araştırıldığını belirterek, üniversiteye hazırlanan genç kızın dün saat 10.00'da dershaneye gitmek için evden çıktığını, akşam gelmemesi üzerine de ailesince arandığını söyledi.

Dün akşam Büyükçekmece Gölü'nde denizde ceset görenlerin emniyete bildirmesi üzerine kimlikten teşhis yapıldığını dile getiren Altaylı, " Hiçbir problemi olmayan, dersinde, okulunda, ailesinde son derece mütevazi ve mutlu olan bir genç kızımızdı. Ailesi de çok düzgün bir aile. Bir sabotaj ve buna benzer bir olay asla düşünmüyoruz. Psikolojik bir sorunu da yoktu. Sanki köprünün üzerinde fotoğraf çekmek için çıktığında dengesini kaybedip düştüğü ihtimalini ve endişesini taşıyoruz. İleriki günlerde olay netleşecek. Bir kasıt düşünmüyoruz, beklemiyoruz, tahmin etmiyoruz. Erken gitti, herkesi yasa boğdu ve üzdü. Acımız büyüktür." ifadelerini kullandı.

Elif T'nin dershane çıkışında tek başına mı ya da arkadaşlarıyla mı köprünün bulunduğu yere gittiğini bilemediklerini belirten Altaylı, kamera kayıtlarının incelendiğini, genç kızın gezerken dengesini kaybedip düşmüş olabileceğini kaydetti.

Altaylı, Elif T'nin ağabeyi ve üniversite mezunu bir ablasının olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Büyükçekmece Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title