Haberler

Büyük Zafer'in 95. Yıl Dönümü

Konya'nın Seydişehir, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Konya'nın Seydişehir, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Seydişehir ilçesinde Hükümet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Burak Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başsavcı Vekili Muhammed Ali Akgül ile sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Tören sonunda Kaymakam Erdoğan, Büyük Zafer'in 95. yılı dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti.

Beyşehir

Beyşehir ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Törende, Atatürk Anıtı'nda çelenkler sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Garnizon Komutan Vekili Yunus Dönmez, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Döner, kurum amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gaziler katıldı.

Akşehir

Akşehir ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Akşehir Kaymakamlığında, Kaymakam Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, kutlamaları kabul etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden programda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni yapıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Akşehir Belediyesi çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı'nın okundu.

Karapınar

Karapınar ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Törende, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, salgı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Astsubay Yasin Akbaş, törende yaptığı konuşmada, Türk tarihinde kazanılan zaferlerin her birinin ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

30 Ağustos'ta kazanılan kutlu zaferle Türk milletinin hiç bir dönem bağımsızlığını kaybetmeyeceğini gösterdiğini ifade eden Akbaş, "Her safhası tek tek düşünülerek hazırlanan bu zafer, aziz yurduna ve bağımsızlığına kasteden işgal kuvvetleri karşında Türk ordunsun ortaya koyduğu eşsiz bri zaferdir. Bu zafer, Anadolu da sağlanan milli birlik ve beraberliğin mutlak sonucu kazanılmış br zaferdir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Zafer Haftası Seydişehir Beyşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title