Haberler

Büyük Osmanlı Derneği'ne Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Eyüp'te Büyük Osmanlı Derneği'ne gelen 2 şüpheli, uzun namlulu silahlarla dernek binasını taradı. Saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

İstanbul Eyüp'te faaliyet gösteren Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği'nde saat 22.00 sıralarında kimliği belirsiz ve yüzleri maskeleri 2 şüpheli, dernek binasına gelerek ellerindeki uzun namlulu silahlarla binayı taradı. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde çevre güvenliği alınırken zırhlı polis araçları da çevrede operasyon başlattı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırının ardından yaralanan 4 kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Durumu ağır olan ve başından yaralanan bir kişi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan diğer 3 kişinin hastanedeki tedavileri ise sürüyor.



"SALDIRININ İSTİHBARATI VARDI, POLİS NÖBET TUTUYORDU"

Büyük Osmanlı Derneği üyelerinden Yakup Pala, "Bildiğimiz kadarıyla (saldırı olacağı) istihbaratı varmış zaten. Birkaç gündür böyle bir olay olacağı beklendiği için polis burada nöbet tutuyordu zaten. Sanırım 3 tane yaralımız var. Keleşlerle saldırıyorlar, terör olduğunu değerlendiriyoruz. Mahalleli olarak dernek üyeleri olarak üzüntülüyüz" dedi.

DELİLLER İNCELENİYOR

Öte yandan, olay yerinde geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Saldırının ardından bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, toplanan delilleri inceleme altına aldı. Saldırı sırasında yoldan geçen bir ticari taksinin de seken kurşunlara hedef olduğu tespit edildi. Sokak abluka altına alınırken çevredeki güvenlik kameraları üzerinden saldırganların eşkal tespit çalışması başlatıldı.

ÖLEN KİŞİNİN İSMİ BELLİ OLDU

Olayda hayatını kaybeden kişinin isminin İsmail Bayram olduğu öğrenildi. Başından aldığı kurşun yarası nedeniyle durumu ağır olan İsmail Bayram, Alibeyköy'deki özel bir hastanede ameliyata alındı. Ancak Bayram yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÜÇ YARALIDAN BİRİNİN DE DURUMU AĞIR

Saldırıda yaralanan 3 kişinin Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Başına mermi isabet ettiği öğrenilen Fatih Fırat'ın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (229)

FİLİZ ŞANLI:

3 tarafı denizlerle 4 tarafı hainlerle dolu ülkemizi sen koru yarabbim!!!

121
27
yanıtYanıtla
CNN KÜRT:

Valaha sizler sanki elinize ekmek almış siz bu ekmeğin hakkı için bölün parçalayın diye halka 4 bir tarafa herkesi yemine veriyorsunuz illa parçalayın. Diye

yanıt8
yanıt15
ZEMBILFROS:

Aslan Gerilla, gozunu yarina, yuzunu dusmana, sirtini YPG''e daya Gerilla

36
60
yanıtYanıtla
KISASA KISAS:

IRKÇILAR İÇİN GALİBA HAYAT ÇOK ZOR OLACAK :)))_

49
40
yanıtYanıtla
ARAMIZDA GİZLENEN HAİNLERE:

İcimizdeki irlandalilar lafini bilirsiniz iste bu hainlerde icimizdeki ermenilerin ta kendisidir hainler

56
25
yanıtYanıtla
tj:

amaçları dernek değil ortalığı karıştırmak için eylem yapmışlar.

71
8
yanıtYanıtla
Gerçekçi NaciMobil-ANDROID:

dönüşü çok ağır olur

37
38
yanıtYanıtla
MHPLI:

pkk yapmıştır Uzun namlulu silahlarla Taramistirtir Şimdi Ülkücülerde HDP Binalarinimi Tarasin

26
46
yanıtYanıtla
SEHAT GÜNAY:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

42
25
yanıtYanıtla
BATIDA KÜRT BIRAKMAYIN:

Ortak hiç bir milli değerimiz olmayan kürtleri içimizden temizlemeden bu ülkede huzur olmaz.

24
36
yanıtYanıtla
Tüm 229 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title