Haberler

Bursa Büyükşehirli İvana Prokopic: Zor Maçtı Başardık

BURSA Büyükşehir Belediyespor'un, Romanya Süper Ligi'nde averajla üçüncü sırada yer alan Stiinta Bacau'yu CEV Challange Cup 1'inci Tur rövanş maçında 3-1 yenerken takımın başarılı isimlerinden İvana Prokopic, "Zor maçtı.

BURSA Büyükşehir Belediye spor'un, Romanya Süper Ligi'nde averajla üçüncü sırada yer alan Stiinta Bacau'yu CEV Challange Cup 1'inci Tur rövanş maçında 3-1 yenerken takımın başarılı isimlerinden İvana Prokopic, "Zor maçtı. Ama başardık".

Stiinta Bacau karşısında alınan galibiyete 12 sayılık bir katkı koyan Bursa Büyükşehir Belediye spor'un Hırvat orta oyuncusu İvana Prokopıc, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Maç kazanma enerjimiz bize istediğimiz sonucu getirdi" dedi.

Zor bir spor branşıyla ilgilendiklerini inişler ve çıkaşların normal olduğuna dikkat çeken İvana, "Sporda karakter önemli. Takım olarak maçta iyi bir karakter ortaya koyduk. Severek yaptığım bir iş olması nedeniyle devam ediyorum" diye konuştu.

Maça adeta donarak başyladıklarına dikkat çeken İvana, "Rakibimiz karşısında sanki donmuş gibiydik. İlk sette hareket edemedik. Mental olarak bu aştığımızda kazanabileceğimizi gördük. Sonuca ulaşmamız güzel. Takım olarak iyi antrenman yapıyoruz. Ama hala mükemmel değiliz. Sonuçların geleceğine inanıyorum" diyerek şunları söyledi:

ÜÇ MAÇI KAÇIRDIK

"Bugünden daha fazla puanımız olması gerekiyordu ligde. Alamadığımız için gerçekten sinirliyim. Eczacıbaşı maçında 2 puan normaldi. Ancak kazanabileceğimiz Çanakkale Belediyespor, Fenerahçe Grundig ve Galatasaray Daikin maçlarında puanlar kaybettik. Çanakkale Belediyespor ve Fenerbahçe maçındaki yenilgileri kabul edemiyorum. Bu iki maç için çok üzgünüm. Daha iyi hazırlanabilirdik."

HEDEF BEŞİKTAŞ'I YENMEK

"Ligin ilk bölümünü ilk dört içerisinde bitireceğimizi ben ve arkadaşlarım düşünüyoruz. Bu maçı unuttuk. Pazar günü İstanbul'da oynayacağımız Beşiktaş maçına konsatre olduk. Şuan ikinci sıradayız. Birincilik şansımız yok. İkinci bitirmek istiyoruz. Vakıfbank maçına enerjik olursak yenebiliriz. Bunun için fizik kalitemizinin iyi olması gerekiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Çanakkale Belediyespor Stiinta Bacau Romanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title