Haberler

Burhaniye'de Alpaslan Türkeş'i Anma Gecesi Düzenlendi

Burhaniye ilçesinde, Ülkü Ocakları tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş’in ölümünün 21. yılı devriyesi münasebetiyle, ‘Alparslan Türkeş’i anmak ve anlamak’ konulu bir konferans düzenlendi.

Burhaniye ilçesinde, Ülkü Ocakları tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölümünün 21. yılı devriyesi münasebetiyle, 'Alparslan Türkeş'i anmak ve anlamak' konulu bir konferans düzenlendi. Reha Yurdakul Kültür Merkezindeki konferansı çok sayıda vatandaş izledi.

Ülkü Ocakları Burhaniye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konferans resim sergisi ile başladı. Gelen davetliler salona geçmeden önce ilk olarak salon girişinde Alparslan Türkeş'in anıları ile dolu resimlerin yer aldığı sergiyi gezdiler. 'Alparslan Türkeş'i anmak ve anlamak' konulu konferansı, MHP İl Başkanı Suat Par, ülkü Ocakları Balıkesir il Başkanı Halil Görmen, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, MHP ilçe başkanları, ülkü ocakları ilçe başkanları, meclis üyeleri, iş adamları, çok sayıda davetli ve yüzlerce vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan konferans kuranı kerim tilaveti ile devam etti. Burhaniye Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan Başbuğ Alparslan Türkeş'in hayatından kesitlerin anlatıldığı kısa belgeselin ardından, ülkü ocakları Burhaniye İlçe Başkanı Ezer Bilir davetlilere hitaben hoş geldiniz konuşmasında, başbuğun aziz hatırasının, gönüllerde sonsuza dek canlı tutulacağına vurgu yaptı. Gecede, davetlilere hitap eden bir diğer konuşmacı ise Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Halil Görmen'di. Görmen konuşmasın da, birlik beraberlik ruhunun anlam ve önemine değindi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Mustafa Özsarı ve İktisatçı Gazeteci Süleyman Pehlivan, davetlilere Başbuğ Alparslan Türkeş'i bir kez daha anlattılar. Konferans Burhaniye ülkü Ocakları'nın pilav ikramı ile son buldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Alparslan Türkeş Reha Yurdakul Balıkesir Burhaniye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title