Haberler

BURDUR'DA ANTİKA PAZARI KURULDU

Güncelleme:

BURDUR'da ilk defa kurulan Antika Pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

BURDUR'da ilk defa kurulan Antika Pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Uzay Çatılı Halk Pazarı'nda kurulan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pazarda, fotoğraf makineleri, saatler, telefonlar, pikaplar, eski paralar, madalyalar, Osmanlı dönemine ait kılıçlar ve çeşitli savaş malzemeleri ile köylerde kullanılan tarım ve mutfak araç gereçleri gibi birçok antika vatandaşların beğenisine sunuldu.

Antikacı Sinan Dereli'nin girişimleriyle kurulan Antika Pazarı'na, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan da gelerek tezgahları gezdi.

Antikacı Sinan Dereli, 'Uzun süredir bu işlerle uğraşıyoruz. Güzel bir pazar yapalım dedik. Bu proje aklımızda vardı, gerçekleştirdik. Sağolsunlar İzmir'den Ankara'dan Konya'dan Eskişehir'den esnaf dostlarımız bizleri yalnız bırakmadı ve tezgahını açtı. Çok güzel bir proje ve ekmek kapısı oldu. Burdur'umuza hayırlı, uğurlu olsun. İlk gün olmasına rağmen ilgiden çok memnunum. Beklentimizin üzerinde oldu, daha da güzel olacak inşallah dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise 'Bugün Burdurumuzda ilk defa gerçekleştirilen antika ve eski eşyalar üzerinde hobi olarak vatandaşlarımızın başladığı ama daha sonra bunu gerçekten büyük bir aşkla, heyecanla yaptıkları antika pazarı kurulmuş oldu. Birçok ilden, özellikle komşu vilayetlerde de yapılmayan bir organizasyonun şu anda Burdur'da yapılmış olması, bunun içinde emek sarf eden öncü arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi de şunları söyledi

'Sinan kardeşimize bu antika pazarını bize kazandırdığı, şehre kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Heyecan var, insanlar da merakla geliyor. Çünkü her bakılan eşyada eskiyi yadediyor, anıyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayram Özçelik Sinan Dereli Milletvekili Burdur Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title