Haberler

Burdur Belediye Başkanın Yol İsyanı

Belediye başkanın yol isyanı Burdur'un Kemer İlçe Belediye Başkanı Durmuş Erdem, mart ayındaki yağışlar nedeniyle Tefenni Çayı ve Karamanlı Barajı'ndan taşan sel sularının ilçede 10 kilometrelik yolu tahrip ettiğini belirterek, defalarca başvurmasına rağmen yolların yapılmadığını söyledi.

Belediye başkanın yol isyanı

Burdur'un Kemer İlçe Belediye Başkanı Durmuş Erdem, mart ayındaki yağışlar nedeniyle Tefenni Çayı ve Karamanlı Barajı'ndan taşan sel sularının ilçede 10 kilometrelik yolu tahrip ettiğini belirterek, defalarca başvurmasına rağmen yolların yapılmadığını söyledi.

Burdur İl Koordinasyon Kurulu toplantısı İl Genel Meclisi toplantı salonunda Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Özgödek, 2015 yılında yürütülen 319 projeden 49'unun yılın ilk 6 ayında tamamlandığını, 214'ünün devam ettiğini, 50'sinin ihale aşamasında olduğunu, 6'sına ise çeşitli sebeplerle başlanamadığını söyledi. Vali Yardımcısı Özgödek, projelerin toplam bedellerinin 1 milyar 453 milyon 667 bin 832 TL olduğunu belirtti.

Vali Yardımcısı Özgödek'in konuşmasının ardından kamu kurumlarının müdürleri çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Devlet Su İşleri (DSİ) Isparta Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim İşbilen'in sunumunu bitirmesinden sonra söz alan Kemer Belediye Başkanı Ak Partili Durmuş Erdem, geçen martta meydana gelen yağışlardan sonra zarar gören Eren Vadisi'nde DSİ sorumluluğundaki yaklaşık 10 kilometrelik yolun yapımı için DSİ'ye iki defa dilekçe ile müracaat ettiğini ancak kendisine cevap bile verilmediğini kaydetti. Vatandaşın mağdur olduğunu vurgulayan Başkan Erdem, "Biçerdöver gidemiyor, römork gidemiyor. Bana şifaen 'Greydercimiz emekli oldu' denildi, gönderin emekli olan greyderciyi ücretini ben ödeyeyim. Ben vatandaşa cevap veremiyorum" dedi.

Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek de kurumların taleplerine ilişkin gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini belirtirken, bu taleplerin yerine getirilmesinin zaman alabileceğini aktardı. Vali Yardımcısı Özgödek, "Ama iletişimde herhangi bir problem olmaması lazım. Müracaatların mutlaka yazılı olarak cevaplandırılması icap eder" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) -

========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Durmuş Erdem Tefenni Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title