Haberler

Burcu Kıratlı ile boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl kimdir?

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti Ocak ayında Hollanda'da dünya evine girmişti. İkilinin 6 Eylül Cuma günü boşanacağı öne sürüldü. Peki, Sinan Akçıl kimdir? Sinan Akçıl Burcu Kıratlı boşandı mı?

Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı'nın kısa süre önce evliliklerini bitirecekleri iddia edilmişti ve çift olayın ardından evliliklerine ikinci bir şans verdiklerini ifade etmişlerdi. İddiaya göre Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl Cuma günü boşanıyor. Sinan Akçıl eşi, hayatı, şarkıları ve daha fazlası haberimizde…

SİNAN AKÇIL KİMDİR?

Şarkıcı, 20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda'nın Leeuwarden şehrinde dünyaya geldi. Aslen Çanakkale Bigalı olan Akçıl, keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Aynı zamanda piyanist İdil Akçıl'ın da kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda'nın Leeuwarden şehrinden İstanbul'a taşındı. Anne ve babası daha sonra boşandı.

EUROVİSİON ŞARKISININ SÖZ VE BESTESİNİ HAZIRLADI

Sinan Akçıl, müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'ne girerek başladı ve eğitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fransız Lisesi'ne girdi. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı. 2009 yılının Mayıs ayında Hadise'nin Eurovision Şarkı Yarışmasına katıldığı ve 4. Olduğu "Düm Tek Tek" şarkısının söz ve bestesinde imzası yer aldı.

Burcu Kıratlı ile boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl kimdir?

Pop şarkıcısı Hande Yener'in 1 Nisan 2010 tarihinde çıkardığı "Hande'ye Neler Oluyor?" albümündeki söz ve müzikler ve yine 13 Eylül 2010'da çıkarmış olduğu "Hande'yle Yaz Bitmez" Albümündeki 10 Remix ve Uzaylı adlı şarkının söz ve düzenlemeleri de Sinan Akçıl'a aittir. Funda Arar'ın 12 Aralık 2013 tarihinde çıkardığı albümündeki "Hafıza" adlı şarkının sözlerini yazdı ve bestesini yaptı.

Burcu Kıratlı ile boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl kimdir?

İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Akçıl, 2014 yılında televizyonda yayınlanan X Factor şarkı yarışmasında jürilik yaptı. Şarkıcı 2019 yılının Ocak ayında Hollanda'da Burcu Kıratlı ile evlendi.

Burcu Kıratlı ile boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl kimdir?

Burcu Kıratlı ile boşanacağı iddia edilen Sinan Akçıl kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title