Haberler

Burcu Çetinkaya Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Gebze belediye başkan adayı olan Burcu Çetinkaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Gebze belediye başkan adayı olan Burcu Çetinkaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kocaeli Gebze ilçesinde toplam 10 aday ile yarışan Burcu Çetinkaya isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Kocaeli Gebze adayı Burcu Çetinkaya kimdir? Saadet Partisi Kocaeli Gebze adayı Burcu Çetinkaya yüzde kaç oy aldı?

Burcu Çetinkaya Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Gebze belediye başkan adayı olarak gösterilen Burcu Çetinkaya Gebze ilçesinde % 7,93 oranında oy almıştır. Gebze ilçesinde % 7,93 oranında oy olan Burcu Çetinkaya adlı Saadet Partisi adayı toplamda 16.541 adet oy sayısına ulaştı.

Burcu Çetinkaya Kimdir?

Burcu Çetinkaya seçim sonuçları

1977'de Tekirdağ' da doğdu. İstanbul Universitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Çetinkaya, İstinye Universitesinde Öğretim Görevlisi ve özel bir hastanede kadın doğum uzmanı olarak çalışmaktadır. Kocaeli Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği Genel Başkanlığı yapan Çetinkaya evli ve 2 çocuk annesidir.

Kocaeli Gebze ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Burcu Çetinkaya Çetinkaya Gebze Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title