Haberler

Bulut: "Ttb Terör Örgütlerinin Sözcüsü Gibi Konuşuyor"

Sağlık-Der Osmaniye İl Temsilcisi Murat Bulut, Türk Tabipler Birliği’nin (TTB) Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik yaptığı Zeytin Dalı Harekatına karşı "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" başlıklı bildirisine tepki gösterdi.

Sağlık-Der Osmaniye İl Temsilcisi Murat Bulut, Türk Tabipler Birliği'nin (TTB) Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik yaptığı Zeytin Dalı Harekatına karşı "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" başlıklı bildirisine tepki gösterdi.

Bulut, yaptığı açıklamada, "Yıllardır Türk Tabipler Birliği'ni adeta terör ve teröristin savunucusu olarak görmek, tüm sağlık camiamızı rahatsız ediyor. TTB, hekimleri bu haliyle temsil etmiyor. TTB'yi terör örgütleri başta olmak üzere gayri milli kim varsa onlarla birlikte görmekten bıktık, yeter artık. Türk Tabipler Birliği adeta terör örgütlerinin sözcüsü gibi konuşuyor" ifadelerini kullandı.

Türk Tabipler Birliği ve benzeri yapılar hakkında ayrıca bir çalışma yapılması gerektiğini vurgulayan Bulut, "Önerimiz, terör örgütleri, ne zaman dara düşse ses veren, Türk Tabipler Birliğine hekimler zorunlu olarak üye olmak zorunda bırakılmasın. İllaki hekimler bir birliğe üye olmaları gerekiyorsa, birden fazla birlik veya oda kurulabilsin, böylelikle hekimler kendilerini gerçek anlamda temsil eden, gönül rahatlığı ile aidat ödedikleri birliklere üye olabilsinler" dedi.

Sağlık-Der Osmaniye İl Temsilcisi Murat Bulut, tüm sağlık çalışanları olarak "Ya olacağız, ya öleceğiz" diyerek çıkılan yolda, millet ile asker ile birlikte omuz omuza mücadeleye hazır olduklarını ifade etti. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Tabipler Birliği Murat Bulut Osmaniye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title