Haberler

Bülent Ortaçgil, Marmaris'te Konser Verdi

Gitarist, şarkıcı ve besteci Bülent Ortaçgil, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konser verdi.

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'ndeki konserde Ortaçgil'e, müzisyenler Erkan Oğur, Cem Aksel, Baki Duyarlar ve Erdal Akyol eşlik etti.

Ortaçgil, "Benimle Oynar mısın?", "Sensiz Olmaz", "Adalar", "Denize Doğru", "Değirmenler" gibi şarkıların yanı sıra yeni şarkılarını da yorumladı.

Konser öncesinde gazetecilere açıklama yapan Ortaçgil, 30 senedir yılın altı ayını Marmaris'in Bozburun Mahallesi'nde geçirdiğini ve güzel salonlar olmadığı için Marmaris'te hiç konser vermediğini söyledi.

Ortaçgil, Marmaris'te ilk kez konser verdiğini belirterek, "Böyle bir mekanda ilk defa çalacağım. Zaten bu kültür sanat evinde de ilk konser olduğu söylendi. Uzun yıllardır burada yaşıyorum, Marmaris'in kültür sanat ağırlıklı bir kent olmasını dilerim. Umarım bu kültür evleri gibi mekanlar buna yol açar, daha fazlar konser, dinleti gerçekleşir." diye konuştu.

Yeni albüm çalışması hakkında da bilgi veren Ortaçgil, "Bir DVD'im yayınlanmak üzere. Onun çalışmalarını bitirdim. Hem külliyatımızla ilgili bir proje bu hem de canlı, yaylılarla çalınmış bir konser kaydından oluşuyor. Elimizdeki bir takım güzel eserleri de içeriyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Marmaris Belediyesi Bülent Ortaçgil Erkan Oğur Muğla Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title