Haberler

Bülent Ersoy, Yıllar Sonra Mayolu Görüntü Verdi

Güncelleme:

Aylardır polemikleri ve renkli görüntüleriyle gündemden düşmeyen 'Dünya Güzellerim'in yıldızı Bülent Ersoy'un, yıllar sonra mayoyla görüntü vermesi herkesi şaşırttı.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, banu alkan ve Burcu Esmersoy'un buluştuğu 'Dünya Güzellerim' programı önümüzdeki hafta final yapıyor. Mustafa Kotan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Bloom Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program, daha çekimleri başlamadan olay yaratmıştı.

ÇEKİMLER TAMAMLANDI, DÖNÜŞ YAPTILAR

Bülent Ersoy, meslektaşı Safiye Soyman'ın programla ilgili açıklamasına kızmış, "Onlar vagon, ben ise lokomotifim" diyerek projede yer alıp almayacağı konusunda kararsız olduğunu açıklamıştı. Yönetmen ve yapımcı, iki sanatçının arasını buldu ve ekip çekimlerin yapıldığı Hindistan'a gidip 13 bölümün çekimlerini tamamlayıp döndü.


YILLAR SONRA MAYOLU GÖRÜNTÜLENDİ

Medyatava'da yer alan habere göre; yaz başında seyirciyle buluşan 'Dünya Güzellerim', olay yaratacak bir finalle 20 Eylül'de ekrana veda edecek. Geçtiğimiz çarşamba günü yayınlanan 12'inci bölümün finalinde denize girerken kısa bir görüntüsü ekrana gelen Bülent Ersoy, program için yıllar sonra mayoyla görüntü verdi.


BURCU ESMERSOY, HAYRAN BIRAKMIŞTI

Programın en genç ismi Burcu Esmersoy'un mayolu görüntüleri de geçen bölümde yayınlanmış ve güzel sunucu mankenleri aratmayan düzgün fiziğiyle büyük ilgi görmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Esmersoy Mustafa Kotan Safiye Soyman Bülent Ersoy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title