Haberler

Yıllardır Sahnede Canlı Şarkı Okumayan Orhan Gencebay, Bülent Ersoy İçin Kural Bozdu

Güncelleme:

Konserlerinde canlı şarkı okumayan Orhan Gencebay, yıllar sonra bu kuralı bozarak Bülent Ersoy'un konserinde 'Uslan Artık Deli Gönül' şarkısını okudu.

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Türk Sanat Müziği'nin 'Diva'sı Bülent Ersoy'u sahnesinde yalnız bırakmadı. Yıllardır konserlerinde canlı performans sergilemeyen Gencebay, bu kuralını da Ersoy'un sahnesinde bozdu.

DİVA İÇİN CANLI ŞARKI OKUMAMA KURALINI BOZDU

Sözcü'ün haberine göre, Bülent Ersoy, kendisini izlemeye gelen Orhan Gencebay ve hayat arkadaşı Sevim Emre'ye konser boyunca sık sık takıldı. Ersoy, iki saat süren sahne performansını sonlarına doğru Orhan Gencebay'ın masasına giderek 'Uslan Artık Deli Gönül' isimli parçayı seslendirdi. Yıllar sonra ilk kez 'Canlı şarkı okumama' kuralını Diva için bozan Orhan Gencebay, parçanın nakaratında yakın dostuna canlı canlı eşlik ederek mekanda büyük bir alkış tufanı kopardı.

Bülent Ersoy'un Sahnesinde Kural Bozan Orhan Gencebay Canlı Şarkı Okudu

"41 DERECE ATEŞLE YANIYORDUM"

Şarkı sonrasında kısa bir açıklama yapan Gencebay, "Yaklaşık 2 haftadır rahatsızdım. 41 derece ateşle yanıyordum. Daha yeni yeni iyileşiyorum. Ne olur kusurum olduysa affedin… Berhudar olun" sözleri ile sanatseverleri selamladı.

Bülent Ersoy'un Sahnesinde Kural Bozan Orhan Gencebay Canlı Şarkı Okudu

MEHMETÇİKLERİMİZE YAZDIĞI ŞARKIYI İLK KEZ OKUDU

Öte yandan 10 şarkıdan oluşan yeni bir albüm hazırlığında olduklarını söyleyen Orhan Gencebay, bu albümün en özel eseri olan ve Kahraman Mehmetçiklerimize yazılan şarkısının dizelerini ilk kez okuyarak sürprizlerle dolu geceye ayrı bir renk kattı.

Bülent Ersoy'un Sahnesinde Kural Bozan Orhan Gencebay Canlı Şarkı Okudu

Kaynak: Magazin

Orhan Gencebay Bülent Ersoy Sevim Emre Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (23)

makbul:

burada orhan gencebaya laf söyleyen şebekler napsın adam hastaysa canlı söylemiyorsa tabi efendilik mütevazilik sizin hoşunuza gitmez size orasını burasını açan elalemin karısına sulanan kızı yaşındakilerle evlenen lazım sizin bu adamı eleştirmek için kapasiteniz kaç

8
15
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Adam sanat efsanesi kimse sanatına laf edemez

11
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

berlinden saygi ve selamlarimi gonderiyorum baba allah sihatini versin saygilarimla

10
8
yanıtYanıtla
Studyo:

Kargalar bile ses sanatxısına dönüsür studyoda. Önemli olan canlı söylemek. Erol evgin de 50 yıldır gel s4n ne cektiğimi birde bana sor diyor. Yenilik yok. Zaten kendisideyok oldu.

14
3
yanıtYanıtla
DOBRA:

ORHAN BABA GÖNLÜMÜZDESİN. BİR ÖMRÜ MÜZİĞE HARCAMIŞ BİR SANATÇIDIR GÖNÜL ADAMIDIR ORHAN BABA. BİR ORHAN GENCEBAY GİDİNCE YERİ DOLMAZ! EDEPLİ OLUN EY KENDİNİ BİLMEZLER!

6
5
yanıtYanıtla
kaan açıkgöz:

bir kaset doldurup yıllarca sömürdün milleti sen sanatçımısın be canlı şarkı okuyamayan adama sanatçımı denir daha bunun bir tane konseri bile yok. . 60 yıldır hergün hasta konser veremeyen sanatçımı olur. adamda ses yok bir kere giriyo stüdyoya çıkarıyo kaseti yıllarca öyle kandırdın ama artık baydın orhan. hergün rahatsızsın yalandan kim ölmüşsaygı maygı duymayın bu adama

9
1
yanıtYanıtla
yazık size:

bu adamlar senin gibi hayatı mal mal yaşayıp gitmiyorlar bu adamlar kimsenin korkudan söyleyemediklerini besteleriyle söylüyorlar sende tavuk gibi gıdaklıyorsun

yanıt0
yanıt2
Kaftan:

Gozunu ac kaan goremiyorsun

yanıt0
yanıt0
Kazım:

Orhan Gencebay artık efsane değil,kendisini buna lâyık gördü,neye ihtiyacın vardı da yanaşma oldun?

1
8
yanıtYanıtla
KENANEFE42:

ORHAN BABA 44 DOĞUMLU. . YAŞ HESABI YAPABİLİRSİNİZ DİMİ. . BEN 36 YAŞINDAYIM VE 2 KAT MERDİVEN ÇIKAYIM SOLUĞU KULAĞIMDAN ALIYORUM. KÖTÜ YORUM YAPANLAR DAHİL HER HANGİ BİR ŞARKISINI BİLMEYEN DUYMAYAN YOKTUR. ŞİMDİ GENÇLER BAĞLAMA KURSUNA GİDİYOR VE HOCALARINA DEDİKLERİ İLK ŞEY ''''BANA GENCEBAY ŞARKISI ÇALMAYI ÖĞRET''''. . GEÇİN O SINIFLARI GEÇİN KARDEŞİM GEÇİN, , BARIŞTA BULUŞALIM MUTLU TÜRKİYE İÇİN. . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title