Haberler

Bülent Ecevit Köprülü kavşağında son dokunuşlar

Salihli'de, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bülent Ecevit Köprülü kavşağında son rötuşlar yapılıyor.

Modern kavşakta incelemede bulanan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yan bağlantı yollarında trafik levhalama ve aydınlatma montajlarının devam ettiğini belirterek kavşaktaki çalışmalarda sona gelindiğinin altını çizdi.

Salihli'de yaşanan can ve mal kayıplarının önüne geçmek, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bülent Ecevit Köprülü Kavşağının, yan bağlantı yollarında son düzenlemeler yapılıyor. Yapılan çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ve teknik personel birlikte inceledi. Yan bağlantı yollarında aydınlatma ve trafik levhalama çalışmasının devam ettiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, bu çalışmaların da önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti. İncelemeler sonrası, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve beraberindekiler Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ecevit Salihli Köprülü Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title