Haberler

Bulancak'ta 23 Nisan Kutlamaları

Doğu Karadeniz Bölgesinde ilk kez Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali'nin galası yapıldı.

Doğu Karadeniz Bölgesinde ilk kez Bulancak Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali'nin galası yapıldı.

Bulancak ilçe Kapalı Spor Salonunda yapılan geceye Kaymakam Tayfur Elbasan, Belediye Başkanı Kadir Aydın, Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar Karakılıç yerli ve yabancı ekipler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan gecede konuşan Belediye Başkanı Kadir Aydın, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği yegane bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun" dedi.

Başkan Aydın, "Daha önce TRT televizyonunda gördüğümüz etkinlikleri ilk defa ilçemizde aynı güzellik ve tazelikte yaşatmaya gayret ediyoruz. Yeryüzünde ki en güzel yatırımın çocuklar olduğunu düşünüyoruz. Bu akşam ilçemizde 4 günlük bir etkinlikle birlikte 5 ülke ve 4 ilimizden misafirlerimizi kendi evlerimizde ağırladık. Kökleri kendi ülkelerinde dalları ve meyveleri bizim ilçemizde olan çocuklarımız var. Bu çocuklarımızı ailelerimizde misafir etmek suretiyle kökleri ilçemizde dalları ile meyveleri bütün dünya ülkelerine ulaşabilecek bir fidanı da yetiştirmeye gayret ediyoruz. Umudunu yitiren insanlar çocukların gözüne baksın. Aradığı ve kaybettiği her şeyi orada bulacaktır. Küçük şeylerden mutlu olmayı, küs durmamayı ve sürekli bir şey ile meşgul olup geleceğe umutla bakmayı sadece çocuklarımızın gözünde bulabiliriz. Bizim için ışık ve ilham kaynağı olan bu gözlerde ki enerji hiçbir zaman sönmesin istiyoruz. Geleceğimiz aydınlık ve bayramınız kutlu olsun diyorum" dedi.

Konuşmanın ardından 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Gecesi 5 ülkeden ve 4 ilden festivale katılan grupların oynadıkları halk oyunları ve Azerbaycan'dan katılan sanatçı grubunun verdiği konser ile devam etti.

Festivale katılan yerli ve yabancı gruplara plaket verilerek gece sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Aydın Aydındere 23 Nisan Bulancak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title