Haberler

"Bu Kadın Bir Gün Mutlaka Benim Olacak"

Güncelleme:

Kaya Çilingiroğlu, İzzet Çapa'nın programına konuk oldu ve eşi Feraye Tanyolaç ile tanışma hikayesini anlattı.

Sunuculuğunu yaptığı program sayesinde eşiyle tanıştığını söyleyen Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile tanışma anılarını anlattı.

İşte o anılar:

"Film Gibi'nin benim hayatımdaki en önemli anılarından biri Feraye... Feraye, programın yapımcısıydı o zamanlar... Hava yapıyordu 'patronu benim' falan gibi ama esas patron bendim. Feraye ile orada tanıştık. İlk gördüğümde çok hoşuma gitti.

Bir de benim anormal bir iş ahlakım vardır. Eğer birlikte çalışıyorsam o işten bir ilişki kurmak istemem. 'Bu kadın bir gün mutlaka benim olacak' dedim kendi kendime.

İlk görüşte aşk denmez ama biraz ukala, cool bir tazı vardı. Bir de beğendiğim bir tipi var. Epeyce bir süre bekledim ve sonunda benim oldu."

Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç'ın en çok hoşuna giden yönünü ise "Benim bir asistanım var Çiğdem. Kızım gibidir, Zehra'dan ayrı tutmam. 20 seneden fazla yanımda. Programın çekildiği stüdyoda beyaz bir koltuk vardı ama kirli bir koltuk. Çiğdem'e 'Feraye diye bir kadın var ara da koltuğu temizletsin' dedim.

Çiğdem'i bir fırçalamış. 'O koltuk temiz, onun dediği gibi kirli değil' diye. Orada bir enteresanlık sezdim. Zaten hep görüyordum cool bir tarafı olduğunu. İşine odaklı bir tip. Sonra epeyce bir bekledim. Program bitti, bir gece yemeğe çıktık ve beraber olmaya başladık. Film gibi yani..." sözleriyle anlattı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Feraye Tanyolaç İzzet Çapa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title