Haberler

    Bu Hafta Yayınlanan ve Kesinlikle İzlemeniz Gereken 10 Yeni Fragman

    2019'ın sinema tarihi için önemli bir yıl olacağı şimdiden çok açık. Haberimizde ise yakın gelecekte yayınlanacak olan 10 yapımı ve onların fragmanını bulacaksınız.

    Bu yıl, sinema dünyası için oldukça renkli geçecek gibi görünüyor. Marvel'ın filmlerinin yanı sıra J. R. R. Tolkien'in hayatını anlatan Tolkien, DC'nin yeni animasyon filmi DC Super Hero Girls ve birçok film izleyicileri heyecanlandıracak türden filmler.

    1. Aladdin

    24 Mayıs'ta vizyona girecek olan Disney yapımı Aladdin, ünlü aktör Will Smith'i bambaşka bir karakterde görmemizi sağlayacak. Oyunculuğundan şüphe yok ancak eski rolleriyle kıyaslayınca biraz garipsemek çok doğal.

    2. Frozen 2

    Çocuklar ve hayal dünyası geniş olan yetişkinler için harika bir yapım olan Frozen'ın yeni filmi Frozen 2, ilk filme göre daha karanlık bir atmosferde geçecek gibi duruyor. Tabii ki filmin odağı yine Elsa olacak. Vizyon tarihi ise 22 Kasım.

    3. Catch-22

    Hulu'nun orijinal serilerinden olan Catch-22, 6 bölümlük mini seri ile George Clooney'nin yönetiminde 17 Mayıs'ta ekranlarda olacak.

    4. Killing Eve

    Killing Eve'in ilk sezonu büyük bir başarı elde etmişti. Serinin oldukça korkutucu görünen yeni sezonu 7 Nisan'da başlayacak.

    5. Ma

    Gençleri avlayan yalnız kadın Octavia Spencer'ı konu alan Ma, 31 Mayıs'ta beyaz perdede olacak.

    6. Tolkien

    Fox, bu hafta J. R. R. Tolkien'in hayatını anlatacak olan Tolkien'in fragmanını yayınladı. Film, Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisini yazma aşamasına nasıl geldiğini anlatmaya büyük ağırlık verecek. Beklentilerin yüksek tutulduğu bu filmin vizyon tarihi ise 10 Mayıs.

    7. DC Super Hero Girls

    DC'nin yeni animasyon filmi DC Super Hero Girls, DC'nin genç süper kızlarını ele alacak. Animasyon filmi 8 Mart'ta Cartoon Network'te yayına girecek.

    8. The Inventor: Out For Blood In Silicon Valley

    HBO, Alex Gibney'e ait olan belgeseli satın almıştı ve 18 Mart'ta izleyicinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

    9. The Hustle

    The Hustle, Kirli, Çürük ve Adi adlı eserden uyarlanarak 10 Mayıs'ta beyaz perdeyle buluşacak. Filmin yönetmenliğini ise Chris Addison üstleniyor.

    10. Love Death + Robots

    Netflix'in yeni animasyon antolojisi olan Love Death + Robots, oldukça farklı tarzıyla dikkat çekiyor. Bol bol aksiyon ve kara mizahın yer aldığı bu yapım, 15 Mart'ta yayınlanacak.

    Bu 10 yapımdan mutlaka birkaç tanesi çoğumuzu heyecanlandırmış olmalı. Her yaştan insanın kendine yakın bulabileceği bu yapımlar hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Tolkien Girls Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title