Haberler

Btso Heyeti, Basın Kültür Sarayı'nı Gezdi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Bir Grup İşadamı, Basın Kültür Sarayı'nı Ziyaret Ederek Buradaki Faaliyetler Konusunda Bilgi Aldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan bir grup işadamı, Basın Kültür Sarayı’nı ziyaret ederek buradaki faaliyetler konusunda bilgi aldı.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve Genel Sekreter Sinan Tunç tarafından karşılanan BTSO meclis üyeleri, giriş katındaki Magazin Alışveriş birimlerini, ardından ikinci kattaki ayaküstü yiyecek içecek salonlarını gezerek buradaki yetkililerle de görüştü. Ardından 300 kişilik Uğur Mumcu Etkinlikler Salonu ile ikinci katta bulunan Bursa Basın Müzesi ve Akkılıç Kütüphanesi’ni ziyaret eden meclis üyeleri, Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin hem basın topluluğu hem de tüm Bursalılar için büyük önem taşıyan ve büyük sonuçları olacak dev bir esere imza attığına inandıklarını söylediler. Bursa Gazeteciler Cemiyeti’ni içtenlikle kutladıklarını belirten BTSO meclis üyeleri, Basın Kültür Sarayı bünyesinde yer alan BGC merkezinde bir süre Başkanı Kolaylı ile sohbet ettiler.

Kolaylı, BTSO Heyetine Basın Kültür Sarayı projesinin başlangıcından bugüne izlediği seyir ve bugünkü durumu konusunda bilgi verdi. Kolaylı, Akkılıç Kütüphanesi, Uğur Mumcu Etkinlik Merkezi, Basın Müzesi, Nikah ve Konferans Salonu’nun açılışın üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine karşılık tiyatro, müzik gösterisi, sergi ve konferans türünden bir dizi etkinliğe sahne olduğunu hatırlattı. Basın Kültür Sarayı’nın şimdiden gerçek bir kültür vahası kimliğine kavuştuğunu ifade eden Kolaylı, ilgi ve destekleri nedeniyle konuklarına teşekkür etti.

(MŞ)

08.05.2007 18:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title