Haberler

    Bruma ve Eto'o Hakkında Flaş Sözler

    Ünlü menajer Marco Kırdemir, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu.

    Ünlü menajer Marco Kırdemir, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu.



    Barcelona'nın yeni teknik direktörü hakkında bilgiler veren Marco Kırdemir,"Yeni teknik adam daha önce Barcelona'da futbol oynamış birisi olabilir. Roland Koeman Barcelona'da göreve gelecek adaylardan birisi. Şampiyonlar Ligi'nde B. Dortmund'un sürprizini bekliyorum. Atletico Madrid'den bu sezon o kadar çıkış beklemiyorum. Alman takımlarından birisini finalde göreceğiz" dedi.





    "BRUMA PREMIER LİG'DE OYNAYABİLİR"



    Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Tudor hakkında ise Kırdemir, "Galatasaray'da her şeyden önce hocadan başlayalım. Tudor'u tebrik ediyorum. Takımın kondisyon gücü zayıftı, çift idman yaparak kondisyonu sağladı. Galatasaray'ı taşıyacak bir hoca. Oyuncularında yeni bir hava oluşturdu. Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma için benimle irtibata geçen takımlar oldu. Galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek transferi yapabilirim. Bruma genç bir oyuncu gelişimini tamamlarsa İngiltere Premier Lig'de hedef takımlarda rahat oynayabilir" ifadelerini kullandı.



    "ÇİNLİLER ETO'O'YU İSTEDİ, ADRİANO GİDEBİLİR"



    Devre arası transfer döneminde ismi Çin ekipleriyle anılan Antalyaspor'un yıldız santrforu Samuel Eto'o ile ilgili olarak ise Kırdemir, "Çin takımları Samuel Eto'o yu istedi fakat yaşından dolayı bonservis ücreti ödemek istemedi. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'yi Çinliler istedi ve halen oyuncunun menajeriyle kontak kuruyorlar. Beşiktaş'ın sol bek oyuncusu Adriano ile görüştüm. Adriano devre arasında Çin'e gidebilirdi. Yaz transfer döneminde de gitme ihtimali var. Çin'de yabancı kaleci transferi yasak, genelde forvet alıyorlar fakat defans oyuncusu olarak Adriano'nun tecrübesi ve isminden dolayı olma ihtimali yüksek"AJANSSPOR

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Marco Kırdemir Özgür Sancar Samuel Eto Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title