Haberler

Büfedeki Şaşırtan Koyun Sesinin Sırrı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Çanakkale'de bir meşrubat büfesinde buzdolabının pervanesinden gelen ses koyun sesine benzetilince, belediye ekipleri ve halk kanalizasyonu kazma kürekle açmaya çalıştı.

Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi'nde bir meşrubat büfesinde koyun sesi duyulduğunun sanılması üzerine belediye ekiplerine haber verilirken, olay ilçede büyük yankı yarattı.

KANALİZASYONA KOYUN GİRDİ ZANNETTİLER

Büfede çalışan Murat Utugun, bir süre önce koyun sesi duymaya başladığını söyledi. Büfeye gelen bazı müşteriler de duydukları sesin koyun sesi olduğunu söyledi. Buzdolabının yakınından gelen sesin kanalizasyona giren bir koyunun sesi olduğu sanılınca, belediye ekiplerinden yardım istendi.

KAZMA KÜREKLE KALDIRIM TAŞLARI SÖKÜLDÜ

Haber kısa sürede ada halkınca duyuldu. Büfenin önüne gelenler, merakla beklemeye başladı. İhbar üzerine gelen belediye çalışanları, ellerine aldıkları kazma kürekle önce kanalizasyon kapağına ulaşabilmek için kaldırım taşlarını sökmeye başladı. Çalışmanın daha rahat yapılması için buzdolapları da sağa sola çekildi.

SESİN PERVANEDEN GELDİĞİ ANLAŞILDI

Çalışmalar sürerken, tekrar duyulmaya başlanan sesin buzdolabından kaynaklandığı ortaya çıktı. Sesin dolabın pervanesinin sıkışma yaptığı anlarda çıktığı belirlendi, arıza giderildi.

"BU DOLABIN YAPTIĞINI BOZCAADALI'YA KİMSE YAPMADI"

Alaybey Camii İmanı Ahmet Kıran da üzerine "Dünyada bir ilk. Dolaba giren koyun hiçbir işlemden geçmeden süt yerine hem de paketlenmiş ayran üretiyor..." yazdığı kağıdı dolabın üzerine yapıştırdı. Yazının altına da Kıran, "Bu dolabın yaptığını şimdiye kadar Bozcaadalı'ya kimse yapmadı. 2 saat belediye dahil herkese kanalizasyonda koyun arattı" notunu düştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500

Yorumlar (69)

delidumrulMobil-ANDROID:

ulen altiniza zicsanic akpden bileceksiniz he.smdi bu haberin akpyle ne alakasi var beyinsizler :)))hehehe amma zirt hadi bu ses neden cikti sizce ahaha

234
14
yanıtYanıtla
MaraşlıMobil-IOS:

Akplilerde böyle ses çıkarıyor

31
110
yanıtYanıtla
Ali haydarMobil-IOS:

RTE nin koyun surusu

5
111
yanıtYanıtla
Cafer:

Akp seçmenlerine koyun koyun diyorsunuz, çok istiyorsunuz biliyorum ama yakında koyacaklar merak etmeyin.

45
20
yanıtYanıtla
abs:

tam koyunlarmis :))))))

18
9
yanıtYanıtla
azrailmobilWeb@haberler.com:

Bunlarida allah yaratti akp liler koyun olduklari icin koyun sesi duymaya basladilar

6
14
yanıtYanıtla
Mert Mobil-IOS:

İşte potansiyel AKP yandaşı oydaşı!.. :))

6
14
yanıtYanıtla
DARA:

BU DÜZEYDE '' KOYUN '' PARANOYASI YAŞANIYORSA. . . . . . . . HALK GERÇEKTEN KOYUN OLMALI. . . . . KARA yada AK FARKETMEZ. . . . . ÇOĞUNLUK '' DAVAR '' OLMÜŞ

8
9
yanıtYanıtla
CUMALImobilWeb@haberler.com:

ALLHA AKIL FIKIR DAGITIRKEN BUNAR NERDEDIYLET ACBA

4
11
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.com:

Ne güldüm yaaa

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title