Haberler

Hülya Koçyiğit Yıllar Sonra Akil İnsanlar Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı

Güncelleme:

Akil insanlar sürecinde yaşadıklarını anlatan ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, "Bu insanlar bu iş için devletten şu kadar para mı aldılar, diye çıkan yanlış anlaşılmalar alçaltıcı ve onur kırıcı bir şeydi." dedi.

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği 'Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri' programında akil insanlar sürecinde yaşadıklarını anlatan ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, "Bu insanlar bu iş için devletten şu kadar para mı aldılar, diye çıkan yanlış anlaşılmalar alçaltıcı ve onur kırıcı bir şeydi. Böyle bir görev ve sorumluluk para karşılığında yapılamaz" dedi.

HÜLYA KOÇYİĞİT HAYRANLARI TOPLANDI

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği 'Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri' programının ikinci konuğu Türk sinemasının önemli kadın oyuncularından Hülya Koçyiğit oldu. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa 7'den 70'e tüm Hülya Koçyiğit hayranları katıldı. Sinema ve sanat hakkında konuşulan söyleşide Koçyiğit, çözüm sürecinde akil insan olarak yaşadıklarını anlattı.

"GENÇLERİMİZE HARCANMASI GEREKEN PARA TERÖR YÜZÜNDEN GİTTİ"

Akil insanlar heyetinde yer alan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, "Terör bu ülkede 30 bin canımızı, evladımızı aldı. O yetmedi ülkemiz maddi kayba da uğradı aynı zamanda, ülkenin kalkınması ve gençlerimizin daha iyi şartlarda yaşaması için harcanması gereken para ne yazık ki terör nedeniyle gitti. Bunun sonu yok, 30 yıl devam etmiş, 35'inci yıla giriyoruz. Bizim askerimiz elbette ki ülkemizi korumak için teröristi engellemek için etkisiz hale getiriyor. Ne yazık ki teröristte büyükşehirlerde insanlarımızın hayatını alıyor. Bunun böyle gitmeyeceği ve bu ülkede müşterek yaşadığı bu topraklarda huzurun, barışın gelmesi için, bir arada yaşamayı devamlı kılabilmek için ilk defa Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakandı, barış için adım atalım ve bunu biz yukarıdan inme yapmayalım. Halkın talebi nedir bunu öğrenelim, diye bu çözüm süreci adına bir proje geliştirdi. Buradaki amaç halk ne diyor, hazır mı barışmaya, hazır mı bir arada yaşamaya yoksa ısrarla 'Hayır biz teröristleri etkisiz bırakacağız mı?' diyorlar diye bakalım, dedi. Biz bu nedenle 63 kişi halkla toplantılar yaparak oturup, dinleyip rapor haline getirip hükümete sunduk" dedi.

"ALÇALTICI VE ONUR KIRICIYDI"

Çözüm sürecinde hükümete karşı olanların ret ettiği konular ve yanlış anlaşılmalar yaşandığını söyleyen ünlü oyuncu Koçyiğit, "Bu hükümete karşı olan görüşteki insanların peşinen ret ettikleri bir şeydi. Burada çeşitli yanlış anlaşılmalar, yanlış değerlendirmelerde devreye girdi. Bu insanlar bu iş için devletten şu kadar para mı aldılar diye. Bu alçaltıcı ve onur kırıcı bir şey, böyle bir görev ve sorumluluk para karşılığında yapılamaz. Ancak bu vicdanla yapılabilecek, sadece insan vicdanıyla yapılacak bir görevdi. Ben bunu barış için, huzur için artık kavga bitsin ve de çok doğru bir sloganla yola çıkılmıştı. Artık analar ağlamasın diye yaptım. Ne olursa olsun anaların yüreği yanıyor, hayat devam ediyor. Dilerim zaman içerisinde tekrar hep beraber bütün bu ülkenin insanları olarak, olumluya, iyiye, beraber yaşamaya, kardeşlik içinde yaşamaya bu ülkenin kalkınması için hep beraber çalışırız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Hülya Koçyiğit Bağlarbaşı Pelin Çift Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title