Haberler

Boyabat'ta İlk ve Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması

Boyabat ilçesinde "Bilgimiz Artıyor" Projesi kapsamında ilk ve ortaokullar arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Boyabat ilçesinde "Bilgimiz Artıyor" Projesi kapsamında ilk ve ortaokullar arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Cengiz Topel İlk ve Ortaokulu tarafından "Bilgi ve Kültür Yarışması" düzenlendi.

Boyabat Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya, ilçedeki 8 ilk ile ortaokuldan öğrenciler katıldı.

Yarışmada öğrencilere ders konularının yanı sıra ilçenin tarihi ve kültürü ile ilgili 20 soru yöneltildi.

Yarışmada tüm soruları doğru yanıtlayan Atatürk Ortaokulu öğrencileri birinci, Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ikinci, Boyabat Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de üçüncü oldu.

Yarışmanın ardından Kaymakam Fatih Aksoy, dereceye giren öğrencilere madalya, okul yöneticilerine de plaket verdi.

Cengiz Topel İlk ve Ortaokulu Müdürü Özgür Ertaş, burada yaptığı konuşmada, yarışmaya ilkokul 4. sınıftan ortaokul 8. sınıfa kadar öğrencilerin katıldığını söyledi.

Yarışma ile öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik yönden kendilerini geliştirerek öz güven, yaşadıkları şehirle ilgili de farkındalık kazanmalarını sağlamayı amaçladıklarını anlatan Ertaş, "Bilgi yarışması, öğrencilerin grup duygusu içinde yarışma kültürünü geliştirerek aynı sınıf seviyesindeki öğrencilerin birbiriyle etkileşimlerini artırmayı da hedeflemektedir. Öğrencilerimize Boyabat'ın doğal ve kültürel özellikleriyle ilgili sorular da yöneltilerek ilçemizin tanıtımına katkı sağlamayı amaçladık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Topel Boyabat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title