Haberler

Eşini çocuklarının gözü önünde öldüren cani koca: Beni aldattı onun için kestim

Güncelleme:

Aksaray'da boşanmak üzere olduğu karısını boğazından bıçaklayarak öldüren şüpheli akşam saatlerinde polise teslim olurken, hastanede sağlık kontrolü çıkışı gazetecilere eşinin kendisini sayısız kez aldattığını ve çocuklarının önünde aldattığını söylediği için öldürdüğünü söyledi.

Aksaray'da Harun Başaran adlı kişi boşanma aşamasındaki 23 yaşındaki eşi Selda Başaran'ı iki çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü. Saklandığı evde polis tarafından yakalanan katil zanlısı Harun Başaran, "Beni aldattı. Onun için kestim. Kaç yerinden bıçakladığımı hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

YAKALANDI, 'BENİ ALDATTI, ONUN İÇİN KESTİM' DEDİ

Aksaray'da, tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Selda Başaran'ı 2 çocuğunun gözleri önünde öldüren Harun Başaran, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Harun Başaran, gazetecilerin "Eşinizi niçin öldürdünüz" sorusuna "Beni aldattı. Onun için kestim. Kaç yerinden bıçakladığımı hatırlamıyorum. Polis ekiplerine kendim zorluk çıkarmamak için teslim oldum" dedi.

6 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Selda Başaran'ın yapılan otopsisinde vücudunun 6 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Çiftin boşanma davalarının sürdüğü ve ayrı yaşadıkları öğrenildi.

ÇOCUKLARI KORUMA ALTINA ALINDI

Anneleri gözleri önünde öldürülen 1'i kız 2 çocuğun ise olayın ardından ağlayarak evin balkonuna çıktığı ve komşuların gürültüyü duyması üzerine polis ve sağlık görevlilerine haber verdiği belirlendi. 2 çocuğun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı ve psikolojik destek verilmeye başlandığı öğrenildi.

Eşini çocuklarının gözü önünde öldüren cani koca: Beni aldattı, onun için kestim

Eşini çocuklarının gözü önünde öldüren cani koca: Beni aldattı, onun için kestim

Eşini çocuklarının gözü önünde öldüren cani koca: Beni aldattı, onun için kestim

Eşini çocuklarının gözü önünde öldüren cani koca: Beni aldattı, onun için kestim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Haberler

500

Yorumlar (136)

SANLI URFALI TÜRKMEN:

SIMDI DAhami iyi oldu oh mezare sen hapise;ALLAHIM EMRIYLE EVLENDINIZ ALLAHIN EMRIYLE BOSANSAN ADAM GIBI DAHA IYI DEGILMIYDI YA COCUKLARI SEN ALIRDEN VEYA ESIN ALIRDI NALET GETIRSEYDIN SEYTANA SIRTINI DÖNÜP GITSEYDIN ALLAH ALDATAN ERKLERINDE KADINLARINDA ONLARI ÖLDÜRENLERINDE BELASINI VERSIN OLAN YAVRULARA OLUYOR SENLE ESIN HAK ETMEDINIZ COCUKLARI O HASTA YATIYSA SEN BARI YAPMASAYDIN KADINMI YOKTU SENIN ICIN YÜZÜNE TÜKÜRÜP BARINA TAS BASIP GTSEYDIN KESKE BE EVLAT!ALLAH COCULAR yarim etsin

103
5
yanıtYanıtla
Ali eren:

Seytan bunlarda ustun geliyo nefis kotulugu emreder her zaman yazik cocuklara yazik defolsun gitsin aldattiysa oldurmek caremi ne gecti eline insanlarimiz ilimsizlikden ne halde ilim olmadigi yerde ,zulum olur der hep hocamiz zulmun alasi olmus gunah yavrulara nasil yetisicek onlar yurtlarda anne baba sevgisi yok o pskiloji rabbim yavrulari korusun her kotulukten insanin ici sizliyor

yanıt0
yanıt0
Huseyin:

Kardeş yorumun cok güzel.yi nede allah başa vermesin cok zor bir durum.

yanıt0
yanıt0
...:

İşin doğrusu suçlulara yaptıkları suçun cezasının verilmesi gerektiğidir; Kadın kocasını aldatıyor, Tamam Bir gönül bağıdır aile ve eğer eşin biri bunu istismar ediyorsa bunun çok ciddi sonuçları olur bu mutlaka cezalandırılmalıdır. Eee boşanın gitsin sözlerinin ötesidir. Bu ceza uygulanmazsa işte öyle katil eşler ortaya çıkıyor.. Aldatana ciddi cezalar utgulanmalı ki katil eşler olmasın.

yanıt2
yanıt0
Zeki 75:

İdam gelsin her şey için kim ne yapmış sa aynı şekil de

yanıt0
yanıt0
Rabia:

Tebrik ederim doğulu bir beyden bu yorum Insallah samimi duygularınızdır.

yanıt1
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Konya karaman aksaray bermuda şeytan üçgeni ahlaksızlıkta

59
38
yanıtYanıtla
Gulcan:

Senin yaşadıgın yer çokmu sakin

yanıt25
yanıt27
GENELLEME YAPMA:

Eline klavye alan yazıyor. . . Senin yaşadığın yer paris mi?

yanıt1
yanıt2
Jig:

karamanı ve aksarayı bilemem ama konya gerçekten ahlaksızlıkta bir başkent olmaya aday her türlü sapık ve fetişist mevcut

yanıt3
yanıt0
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title