Haberler

Bond kızı rolüyle ünlenen oyuncu Tanya Roberts hayata veda etti

Güncelleme:

Kadrosunda olduğu 'James Bond: Ölüme Bir Bakış' filmiyle şöhreti yakalayan Tanya Roberts, 65 yaşında hayata veda etti. Geçirdiği bir kaza sonrası hastanede tedavi göre oyuncunun ölümünün koronavirüs ya da başka bir hastalıkla bağlantılı olmadığı bildirildi.

24 Aralık'ta Los Angeles'ta köpeğini gezdirirken bir anda yere yığılan oyuncu Tanya Roberts, hastanede tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan ünlü oyuncu, dün hayatını kaybetti. Tanya Roberts'ın ölümünü sözcüsü ve yakın dostu Mike Pingel da doğruladı. Pingel, Hollywood Reporter'a verdiği demeçte Roberts'ın ölümünün kendisini yıktığını belirterek "O muhteşemdi ve güzeldi. Bir ışığın uzaklara gittiğini hissediyorum" diye konuştu.

JAMES BOND İLE ADINI DUYURDU

Gerçek adı Victoria Leigh Blum olan Tanya Roberts, kariyerine model olarak başladı. Reklam filmlerinde kamera karşısına geçtikten sonra 1975'te Forced Entry adlı yapımla oyunculuğa geçiş yaptı. Birçok filmde rol alan Tanya Roberts, James Bond serisinden 1985 tarihli A View to a Kill ile büyük bir çıkış yakaladı. Fakat bu filmin ardından kariyerinde beklenen yükselişi bir türlü gerçekleştiremedi.

Bond kızı Tanya Roberts hayata veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hollywood Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (9)

kartoncu osman:

mavi gözlü sarı saçlı olmakla işler bitseydi klon koyunlar gibi bizi de kopyalarlar dı abi, insanlar sadece insan beynini simüle edecek bi şey bile bulamadı, elektronik chipler de onlara yetmedi, ancak bakterilerden mikroplardan (bilgisayar virüsleri gibi) organik virüsler oluşturdu, alsınlar mezara götürsünler virüslerini de hayvanatlar

0
12
yanıtYanıtla
HATİCE:

NE ALAKA ŞİMDİ NEYDEN BAHSEDİYORSUN. ANCA BOŞ BOŞ KONUŞUYORSNUZ

yanıt6
yanıt0
Kartoncu osman:

Kes tatavayı dombili

yanıt1
yanıt1
GİZEM:

ÇOK DOĞRU KONUŞMUŞ KARTONCU OSMAN

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Allah rahmet eylesin.

5
5
yanıtYanıtla
rahmet:

müslüman olmayana rahmet dilenmez dilensede iman etmedigi icin fayda vermez

yanıt2
yanıt1
Yahya:

Rahmet sizde Zahmet olmayın yorumunuzla.

yanıt0
yanıt0
BUNAK:

ENCENILERE ATEŞ YAKUŞU LAA

1
1
yanıtYanıtla
Delı duppı:

Guzel bır kadındı o zamanlar pek cok gencın ruyalarını susledıgıne emınım en cok alman dergısı bravoda cıkardı resımlerı kotulemek dogru olmaz o guzel bır kadındı lız taylor , broke shltzs gıbı..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title