Haberler

Trafik Polisinin Sert Müdahalesi Görüntülendi

Güncelleme:

Bolu'da trafik ekibinin iki sürücüyle trafik cezası nedeniyle giriştiği tartışma, sert müdahaleye dönüştü. Yaşananlar cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Bolu'da trafik ekibinin tehlikeli araç kullandıkları iddiasıyla durdurulan araç sürücülerinden birini yere yatırıp gözaltına almaya çalışmaları tepki çekerken, olayı görüntülediğinden şüphelendikleri diğer sürücüyü de telefonu kendilerine vermeleri için itmeleri yurtta kalan öğrenciler tarafından görüntülendi.

OTOMOBİLİNİ PARK YERİNE BIRAKTI

Olay, dün saat 17.30'da Tabaklar Mahallesi Haznedarlar Sokak üzerinde meydana geldi. Çocuğunu Cumhuriyet Caddesi üzerine bıraktıktan sonra Karaçayır Mahallesi istikametine giden 40 yaşındaki Ahmet Demirel, 14 DZ 620 plakalı otomobilini Haznedarlar Sokak üzerindeki park yerine bıraktı.

POLİSLER PARA CEZASI KESTİ

Aracını park ettikten sonra yanına gelen trafik ekibi sürücü Ahmet Demirel'den ehliyetiyle ruhsatını vermesini istedi. Trafikte yanlış bir hareket yapmadığını iddia eden Demirel ile trafik ekibi arasında tartışma yaşandı. Polis ekibi Ahmet Demirel'e trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve ehliyetini ibraz etmemek suçundan 291 TL para cezası kesti.

YERE YATIRIP GÖZALTINA ALDILAR

Aracına binip olay yerinden uzaklaşmak istediği sırada trafik ekibi Mustafa Ren'in kullandığı 14 BR 593 plakalı otomobili durdurdu. Trafik ekibi araçtan indirdikten sonra tartıştığı genç sürücüyü yere yatırıp gözaltına almaya çalıştı.

KIZ ÖĞRENCİLERE BAĞIRDILAR

Polislerin kendilerini uyaran kız öğrencilere de bağırmaları tepki çekti. Mustafa Ren'e de tehlikeli araç kullanmak ve abartı egzoz bulundurmaktan 380 TL para cezası kesildi.

İTEREK TELEFONU ALMAYA ÇALIŞTI

Bu sırada otomobilin sürücüsünün yere yatırılıp gözaltına alınmasına tepki gösteren Ahmet Demirel'in elindeki telefonu gören polis ekibi "Ver şu telefonu" diyerek bağırdı. Polis, üzerine yürüdüğü Demirel'i iterek telefonunu almaya çalıştı.

Olay yerinde yaşananlar yurtta kalan üniversite öğrencileri tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

EHLİYETİNE EL KOYDULAR

Yaşanan olayın ardından Demirel, polis merkezine giderek polislerden şikayetçi oldu. Polisler bu kez de agresif tavırlar sergilediği gerekçesiyle Demirel'in ehliyetine el koyarak hastaneden psikiyatri raporu almasına ilişkin tutanak tuttular.

KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Aracıyla dönüş yaparken istemeden pati çektiğini iddia eden Ahmet Demirel, "Araçta yaylaya bırakmak için aldığım tüp vardı. Onu kontrol etmek için aracımı park ettikten sonra trafik ekibi geldi. Ehliyet ve ruhsatımı istedi. Bende yanlış bir şey yapmadığımı söylememe rağmen istediklerini verdim. Sonrasında yaşananlara tepki göstermek için belgelerimi geri aldım ve ardından ceza kestiler. Bu sırada başka bir aracı durdurdular. Onun sürücüsünü yere yatırıp sırtına basıp müdahale ederek şiddet uyguladılar. Elimde telefonla beni görüntülerini çektiklerini zannederek beni de itip kaktılar. Şikayetçi olmak için karakola gittiğimde de ehliyetime el koyuldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Demirel Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (1)

cesur:

polisin işini yaptığını 40 yıldır görmedim. . . görceğimide sanmam. . .

7
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title