Haberler

Bolu Belediyesi Zabıta Ekipleri Ramazan Pidesi Denetimi Yaptı

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayının gelmesi sebebiyle ekmek fırınlarında denetleme yapıldı.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayının gelmesi sebebiyle ekmek fırınlarında denetleme yapıldı.

Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte ekmek fırınlarında üretimi başlayan Ramazan pidesi, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol altına alınıyor. Bolu genelinde üretim yapan fırınlarda bir denetleme gerçekleştirilen ekipler, özellikle pidelerin gramajları ve fırınların hijyeni ile ilgili kontrollerde bulundu. Kontroller sırasında hiçbir problemi olmayan fırınlara Zabıta Müdürü Hamdi Öztürk ve beraberindeki ekipler teşekkür etti. Ramazan pidesinin gramajı ve fiyatı ile ilgili vatandaşlarımızdan da duyarlı olmalarını isteyen Zabıta Müdürü Hamdi Öztük, "Ramazan ayının gelmesi ile birlikte fırınlarımızda Ramazan pidesi üretimleri de başladı. Bu sebeple fırınlarımızda bir denetim gerçekleştiriyoruz. Bu denetimler sırasında hem fırınların hijyen açısından durumuna bakıyoruz hem de ürettikleri pidelerin standarda uygun olup olmadığına bakıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Mesela standart pide 400 gram olacak şekilde ve 2 TL fiyatı geçemeyecek şekilde fırınlarda satılabilecek. Bunun aksi durumlarda vatandaşlarımız 153 ya da 444 26 58 numaralı ücretsiz hatları arayarak bizleri bilgilendirebilirler. Ben tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının mübarek olmasını diliyor, denetimler sonucunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadığımız fırınlarımızın sahiplerine ve çalışanlarına da ayrıca hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamdi Öztürk Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title