Haberler

Boğalar için üretilen iktidarsızlık ilacını içip 3 gün boyunca ereksiyon yaşayan adam soluğu hastanede aldı

Güncelleme:

Meksika'da, iktidarsızlık sorunu yaşayan adam boğalar için geliştirilen ilacı içince 3 gün boyunca ereksiyon yaşayıp hastanelik oldu.

Meksika'nın Veracruz eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İktidarsızlık sorunu bulunan bir adam, bölgede yaşayan çiftçilerden ilaç aldı. Boğaların iktidarsızlık sorunu için geliştirilen ilacı içen adam 3 gün boyunca ereksiyon sorunu yaşayınca soluğu hastanede aldı.

Adamın erekte haldeki cinsel organını gören doktorlar şaşkına döndü. Yerel basına konuşan doktorlar, "Veracruz'da bir iktidarsızlık ilacı satın almış ve daha sonra kullanmış. Bu ilacı bölgede yaşayan çiftçilerden satın almış. Çiftçiler bu ilacı boğaları çiftleştirmek için kullanıyormuş" açıklamasını yaptı.

YÖNETİM, HASTANE YATAĞINDAKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Doktorlar hastanın kişisel bilgilerini vermezken, 3 gün boyunca cinsel organı erekte vaziyette kalan adamın sağlık durumu hakkında da bir açıklama yapmadı. Hastane yönetimi talihsiz adamın hastane yatağında çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ameliyat olmak zorunda kalan adamın durumu sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı adamın çaresizliği ile dalga geçti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (68)

patoz:

bereket tanrısı gibi kalırsın işte öyle.

82
9
yanıtYanıtla
CAVEMEN:

Üçgün sonra karısı kovmuşdur evden, köylülerde ineklerini korumak için adamı kovdular köyden.

73
5
yanıtYanıtla
hayalet:

GEÇMİŞ OLSUN . ÖZENİRSEN BOĞAYA FÖSİL OLARAK SALARLAR DOĞAYA

55
6
yanıtYanıtla
CANSU:

KEŞKE BURDA DA BU İLACI İÇEN OLSA

35
21
yanıtYanıtla
YİĞİT:

İHTİYAÇ YOK BURADA O YÜZDEN İÇEN DE YOK.

yanıt21
yanıt10
Aslan:

Cokmu önemli

yanıt2
yanıt0
Aslan:

Gercek ten mı

yanıt2
yanıt0
Turhan:

Çakma haberin peşinden birde yorum yapıyorsunuz, ereksiyonu hangi ameliyatla geçirmişler. Ereksiyonu penise dolan kan sağlıyor, üç gün kan ponpalamak için artan basınç adamı çoktan öldürürdü.

31
16
yanıtYanıtla
34:

erekte olmayan bilmez

yanıt9
yanıt4
mehmet çağlar:

penisteki ereksiyon sadece kan pompalanması ile alakalı değil. penis içindeki damarlarda kanın peniste kalıp erekte kalmasını sağlayan kapaklar var hormonlar sayesinde kapakların kapalı kalmasını sağlıyor ilaçlar o kapakların sürekli kapalı kalmasını dolayısıyla uzun süreli ereksiyona yol açar bu gibi durumlarda kan damarda pıhtılaşır ve ağrıya yol açar çoğunlukla geri dönüşü olmayan tahribatlara yol açar

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title