Haberler

Bodrum'da Jose Feliciano Rüzgarı Esecek

Porto Rikolu görme engelli şarkıcı ve gitarist Jose Feliciano, Antik Tiyatro'da vereceği konser için Bodrum'a geldi.

Porto Rikolu görme engelli şarkıcı ve gitarist Jose Feliciano, Antik Tiyatro'da vereceği konser için Bodrum'a geldi. Konakladığı otelde, gazetecilerin sorularını yanıtlamaya başlamadan önce piyanonun başına geçen usta gitarist, bir kaç tuşa dokunduktan sonra görme engelli olmasına rağmen piyanonun markasını söylemesi, çevresindekileri şaşırttı.

Bodrum'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Feliciano, ağustos ve eylül ayında 2 albümünün çıkacağını müjdeledi. Albümlerinden birinin adının 'King' olacağını söyledi. Feliciano, albümlerden birini Elvis Presley'e adadığını da açıkladı. 'Müslüman Kardeşler' isminde bir de beste yaptığını belirten Feliciano, ancak albümünde bu çalışmanın olmadığını dile getirdi.

2 yıl önce Türkiye'ye geldiğinde ud aldığını hatırlatan Feliciano, "Ud çalmaya başladım. Önümüzdeki yıl tekrar gelecek olursam belki ud çalarım. Ama bu akşamki konserimde ud olmayacak" dedi.

Türkiye'den fazla sanatçı tanımadığını belirten Feliciano, "ABD'ye Türkiye'den çok fazla sanatçı ulaşmıyor, bu yüzden çok fazla bilgim yok. Ama biliyorum ki Türkiye'de de çok değerli sanatçılar var. Yıllar önce 'The Gypsy' isimli besteme Türkçe sözler yazan Semiramis Pekkan'ı biliyorum" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jose Feliciano Türkiye Bodrum Porto Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title