Haberler

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a Dilmen Morali

FENERBAHÇE ve milli takımın eski futbolcularından, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2'nci Lig'in yeni temsilcisi Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un antrenmanını ziyaret etti.

FENERBAHÇE ve milli takımın eski futbolcularından, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2'nci Lig'in yeni temsilcisi Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un antrenmanını ziyaret etti. Dilmen, Yalıçiftlik Tesisleri'ndeki ziyaretinde, Sportif Direktör Erol Tok ile bir süre sohbet etti, çalışmalar ve transferler hakkında bilgi aldı. Tok'la birlikte idmanı izleyen Rıdvan Dilmen, antrenman sonunda futbolcularla bir süre sohbet etti.

Yeşil beyazlıları geçen sezon 3'üncü Lig'de elde ettikleri şampiyonluktan ötürü kutlayan Dilmen, yeni sezonda 2'nci Lig Kırımızı Grup'ta mücadele edecek takıma başarılar diledi. 8 numaralı Bodrumspor forması hediye edilen Rıdvan Dilmen takımla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tesislerden ayrıldı.

- Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıdvan Dilmen Erol Tok Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title