Haberler

Bitlis'te Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

Bitlis’te Ulusal Ajans ve Bitlis Valiliği koordinesinde yürütülen ERAMUS+ programı düzenlendi.

Bitlis'te Ulusal Ajans ve Bitlis Valiliği koordinesinde yürütülen ERAMUS+ programı düzenlendi.

Bir otelin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Yurdakul, toplantıya yoğun katılımın olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Yurdakul, " İstanbul'da bu projenin ilk tanıtımının yapıldığı toplantıya katıldım. Özellikle Sayın Bakanımızın ve Ulusal Ajans Başkanımızın Bitlis'le ilgili beklentileri, istekleri, buradaki çalışmalara vurgu yapmaları bizleri mutlu etti. İlk Bitlis'e geldiğimizde her okulun en az bir tane ulusal ajans için proje yapmasını istemiştik. Artık bundan sonra ERASMUS+PLAS kapsamında her okulun projeleri olacak. Bu projelerin sadece okula, eğitim hayatına değil kendimize de faydaları var. İnsanın dil yetilerini, müzakere kabiliyetini, düşünme gibi özelliklerimizi geliştiriyor. Kariyer planlarımızda bu projeler çok büyük imkanlar sağlıyor. Buradaki PCM eğitimi alan arkadaşlar Bitlis'i projeleriyle AB seviyesine çıkacaklar. Ulusal Ajans'tan bilgi vermek amacıyla buraya kadar gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Buradan yeni sinerjiler ve yeni projelerin çıkacağına inancım tamdır" dedi.

Düzenlenen toplantıya Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz ve çok sayıda öğretmen katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Yurdakul Bitlis Valiliği İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title