Haberler

Bisikletle 72 Ülke Gezen Ahmet Mumcu Yaşadıklarını Anlattı

Düzce Üniversitesi İşletme Topluluğu’nun düzenlediği, Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu ile Düzce Bisikletliler Platformu’nun katkı sunduğu “Bisikletle Dünya Turu” başlıklı konferansta, 72 ülkeyi bisikletiyle gezen Mühendis Ahmet Mumcu yolculuk boyunca yaşadıklarını katılımcılarla paylaştı.

Düzce Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun düzenlediği, Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu ile Düzce Bisikletliler Platformu'nun katkı sunduğu "Bisikletle Dünya Turu" başlıklı konferansta, 72 ülkeyi bisikletiyle gezen Mühendis Ahmet Mumcu yolculuk boyunca yaşadıklarını katılımcılarla paylaştı.

İstiklal Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı Koordinatörü, Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak, Düzce Bisikletliler Platformu Başkanı Nizamettin Ulaş, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İşletme Topluluğu Başkanı Ahmet Yaşar, topluluk olarak akademik ve sosyal alanda faaliyet ve etkinlikler yapmaya devam ettiklerini belirterek, programın herkes için yararlı geçmesi temennisinde bulundu.

Topluluk başkanının açılış konuşmasından sonra kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak, programın gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Düzce Bisikletliler Platformu Başkanı Nizamettin Ulaş'a teşekkür plaketi takdim etti. Bisiklet kullanmanın önemine değinen Şafak, bisikletin; özgürlük, cesaret ve farkındalık kavramlarını temsil ettiğini vurgulayarak sözlerini sonlandırdı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından sunumunu yapmak için kürsüye davet edilen Ahmet Mumcu, bisiklet kullanmaya genç yaşlarda başladığını ifade ederek, herkese bisiklet kullanmayı tavsiye ettiğini söyledi. Bisikletiyle 72 ülke gezdiğini ve bu seyahat süresince insanlardan olumlu tepkiler aldığını dile getiren misafir konuşmacı, arabayla ya da motorla yapılan seyahatlerde insanların bakış açısının maddi yönlü olduğunu; ancak bisikletle gidilen bir yerde herkesin samimiyetle yaklaştığını sözlerine ekledi.

Günümüzde işverenlerin çalışanlarını seçerken hobilerine özellikle dikkat ettiklerini vurgulayan Ahmet Mumcu, öğrencilere mutlaka birkaç çeşit hobi edinmeleri tavsiyesinde bulundu. Yaptığı seyahat sırasında çektiği fotoğraf ve video kayıtlarını katılımcılarla paylaşan Mumcu, katılımcıların merak ettikleri konular hakkında da açıklamalarda bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Program sonunda yaptığı başarılı çalışmalar ve sunumu için Ahmet Mumcu'ya, Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak ve Düzce Bisikletliler Platformu Başkanı Nizamettin Ulaş tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce Üniversitesi İlyas Temel Şafak Ahmet Yaşar Kaynaşlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title