Haberler

Bisikletiyle tırın altın kalan vatandaşı itfaiye ekipleri kurtarabildi

Güncelleme:

Antalya'da bisikletiyle alışverişten dönen Sedat Şafak, kavşaktan dönen tırın tekeri altında kaldı. Ancak itfaiye ekiplerince tekerin altından kurtarılan Şafak, tedaviye alındı.

Kaza, dün akşam Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde meydana geldi. Bisikletiyle gittiği alışverişten evine dönen Sedat Şafak, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen Ertan S'nin kullandığı 59 BB 272 plakalı tırın yanında durdu. Şafak, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte kavşaktan dönmek istedi. Ancak aynı anda hareket eden tırın altında kaldı. Kazayı fark etmeyen sürücü Ertan S. çevredekilerin uyarısıyla aracını durdurdu.

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU KURTARILDI

Bisikletiyle aracın sağ ön lastiği altında kalıp sıkışan Şafak için sağlık ve itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, Sedat Şafak'ı uzun süren uğraşlar sonucunda kurtarmayı başardı. Sedat Şafak, ambulansla özel hastaneye götürüldü. Sürücü Ertan S. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şafak'ın bisikletine astığı poşetler ise yol kenarında kaldı.

"BİZİM BAĞIRMA SESLERİMİZLE TIR DURDU"

Kazayı görüp tır sürücüsünü uyaran esnaf Nuri Can Karadağ, "Tır amcayı görmedi ve altına aldı. Bizim bağırma seslerimizle tır durdu. Sonra itfaiye ve polis geldi. Kurtardılar amcayı, amcanın bir sıkıntısı yok, konuşuyordu. Biz durdurmasaydık daha kötü olurdu. Amca hayatını bize borçlu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İtfaiye Kepez 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Bisiklet Kullanıcısı:

Bisiklet Yolları Yapılmalı. . . Araba ve Tır Kullanmak kadar gerekli bir ulaşım aracının hala hak ettiği değeri görmemesi çok üzücü. BİSİKLET YOLLARI YAPILMALI. . BİSİKLETLİLER FARK EDİLMELİ. . .

18
1
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

AMCA HAYATINI SİZE BORÇLUDA KEŞKE BÖYLE DEMESEYDİN ABİM

10
0
yanıtYanıtla
,.-.,:

fotografta görüldügü gibi tirin kör noktalari gösterecek aynalari var burda söföründe dikkatsizligi var.

2
0
yanıtYanıtla
.:

Tırın kamyon gibi araçların yanına yaklaşılmaz. Kör noktarları vardır, şöför oraları göremez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title